Liviu Dragnea, testat pozitiv cu COVID-19. Care este starea de sănătate a fostului lider PSD

Publicat: 13/12/2020 | 19:54

Liviu Dragnea, fostul preşedinte al PSD, a fost testat pozitiv cu COVID-19. Potrivit unor surse oficiale, el a fost transferat din celula în care se afla la Spitalul Penitenciar Jilava ca să îi fie administrat tratamentul împotriva infecției cu virusul SARS-CoV-2.

Liviu Dragnea, infectat cu noul coronavirus

Flavia Teodosiu, avocata lui Liviu Dragnea, a confirmat că fostul lider al PSD a contractat noul coronavirus. Ea a mai precizat că, momentan, starea de sănătate a acestuia este bună, au transmis jurnaliștii de la Agerpres.

În vârstă de 58 de ani, Liviu Dragnea a fost transferat de la Penitenciarul Rahova la Spitalul Penitenciar Jilava, unde sunt trataţi deţinuţii infectaţi cu SARS-CoV-2. Fostul politician suferă de mai multe hernii la coloană, conform dezvăluirilor făcute în urmă cu trei luni de avocata lui, Flavia Teodosiu. Deocamdată, nu se știe dacă el se confruntă și cu alte afecțiuni medicale.

Nu rata: Liviu Dragnea poate paraliza? Semnalul de alarmă tras de avocat

În primăvara lui 2019, Liviu Dragnea a fost condamnat la trei ani și șase luni în dosarul angajărilor fictive de la Direcția Copilului Teleorman. Fostul președinte al Partidului Social Democrat a ajuns în închisoare pe 27 mai 2019.

Citește și: Victor Ciutacu îi pune la punct pe fugarul Rizea și pe ex-secretara lui Liviu Dragnea: “O tentativă nereușită de om… / Orice datorie trebuie plătită”