Liviu Dragnea, personaj din „Game of Thrones”! Tabloul care a stat ascuns până acum

Publicat: 18/05/2021 | 14:04

Liviu Dragnea a fost unul dintre cele mai controversate personaje politice, însă asta nu l-a oprite de-a lungul timpului. Se pare că acesta are o înclinație spre artă, mai ales spre cea a cărui subiect principal este chiar el. Un tablou inedit a fost făcut public și îl înfățișează pe Liviu Dragnea ca un personaj din celebru serial „Game of Thrones”.

Un tablou inedit cu Liviu Dragnea a fost făcut public în emisiunea lui Mădălin Ionescu. Acesta a avut-o invitată pe Diana Șoșoacă, iar discuția a ajuns și la Liviu Dragnea. Prezentatorul tv i-a arătat acesteia unul dintre tablourile la care omul politic ar ține cel mai mult. (CITEȘTE ȘI: VICTORIE IMPORTANTĂ PENTRU LIVIU DRAGNEA. MAGISTRAȚII AU DECIS CĂ I-A FOST ÎNCĂLCAT DREPTUL LA SĂNĂTATE)

Ineditul tablou îl înfățișează pe Liviu Dragnea în postura unui personaj din „Game of Thrones”. Mai exact, omul politic apare pe „Tronul de Fier” din celebrul serial, într-o postură amenințătoare, ca un adevărat conducător. Potrivit spuselor lui Mădălin Ionescu, tabloul este unul dintre preferatele lui Liviu Dragnea.

Reacția Dianei Șoșoacă la tabloul cu Liviu Dragnea

După ce a văzut tabloul Diana Șoșoacă a reacționat imediat. Aceasta a declarat că felul în care Liviu Dragnea este creionat în acel tablou subliniază perfect faptul că politica românească este afectată de cultul personalității.

„Cred că politica românească este foarte afectată de cultul personalității și cultul puterii. Eu nu înțeleg cum nu pot să înțeleagă ei că sunt efemeri și că acolo sunt numiți pentru un anumit timp și că oricând vor cădea de acolo, că oricând se poate întoarce roata”, a declarat Diana Șoșoacă în cadrul talkshow-ului Mădălin Ionescu Show.

(VEZI ȘI: LIVIU DRAGNEA, PROBLEME MEDICALE ÎN ÎNCHISOARE, DUPĂ CE RANA DE LA SPATE I S-A INFECTAT. “NU AM AVUT ACCES LA CABINETUL MEDICAL!”)

 

Sursa foto: captură Mădălin Ionescu Show