Liviu Dragnea a fost scos din închisoare. Fostul șef PSD, convocat la discuție cu președintele CCR, Valer Dorneanu

Publicat: 09/06/2020 | 19:17

Liviu Dragnea a ieșit din penitenciar. La plecare, fostul șef al Partidului Social Democrat a fost echipat corespunzător împotriva noului coronavirus. Acesta a purtat mască de protecție și mănuși.

La data de 4 iunie, Liviu Dragnea a fost dus la Curte, unde a vorbit în fața lui Valer Dorneanu, relatează Libertatea.ro.

Conform sursei citate, în sală au fost prezenți șeful CCR, Valer Dorneanu, magistratul asistent, procurorul de sedință, avocați și public. Ceilalți judecători au participat la ședința CCR în sistem de video-conferință.

CITEȘTE ȘI: Cutremurător! A amanetat tot aurul mamei, apoi s-a prostituat ca să îl recupereze! Minoră din Dâmbovița, exploatată de un amic

Cu această ocazie, s-a discutat excepția de neconstituționalitate ridicată de Bombonica Prodana, fosta soție a lui Liviu Dragnea, în dosarul angajărilor fictive la DGASPC Teleorman.

Avocatii acesteia nu au mai venit la CCR să susțină reclamația. La finalul sedintei, Curtea Constituțională a României a respins exceptia de neconstitutionalitate.

CITEȘTE ȘI: Caz șocant în Hunedoara! Un bărbat a fugit din izolare pentru a-şi bate copilul. Ce pedeapsă a primit agresorul

Și-a cerut din nou libertatea

Mai mult, fostul președinte al PSD a solicitat prin avocații săi punerea în libertate, însă magistrații i-au respins, marți, cererea. Decizia nu este definitivă, putând fi atacată la Curtea de Apel București.

CITEȘTE ȘI: Iohannis, despre măsurile de relaxare legate de izolarea la domiciliu pentru românii care se întorc din alte țări. Ce decizie a fost luată