Liviu Dragnea a fost operat de urgență după ce a suferit un accident în Penitenciarul Rahova

Publicat: 28/02/2020 | 14:18

În această dimineață, fostul lider PSD Liviu Dragnea a suferit un accident de muncă în Penitenciarul Rahova, iar ulterior a fost operat de urgență, a transmis avocatul său.

Conform primelor informații apărute în mass-media, Liviu Dragnea repara ușa unei dube pentru transportul deținuților în momentul în care flexul i-a sărit și l-a tăiat la mână.

„Starea lui este stabilă acum, dar a fost un accident destul de urât. În momentul în care dânsul repara o ușă de la o dubă și din păcate a sărit flexul în momentul în care tăia la ușa respectivă și i-a tăiat mâna destul de grav. O tăietură adâncă din câte am înțeles. A fost nevoie de o intervenție urgentă chirurgicală. A fost cusut”, a spus Flavia Teodosiu, într-o intervenție telefonică la Antena 3.

Știre în curs de actualizare.

Liviu Dragnea, condamnat definitiv

Dragnea a fost condamnat definitiv pe 27 mai 2019, de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a României (ÎCCJ) la trei ani şi şase luni de închisoare cu executare. Liviu Dragnea a formulat prin avocați la instanța supremă mai multe căi de atac față de condamnarea în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.