Livian, proaspăt despărțit de Florentina, este într-o relație cu Ligi de la Puterea Dragostei? Ce au declarat cei doi concurenți

Publicat: 10/12/2020 | 10:51

Livian, proaspăt despărțit de Florentina, se iubește acum cu Ligi de la Puterea Dragostei? Este întrebarea care stă pe buzele tuturor fanilor. Cei doi au lămurit, acum, întreaga situație.

În ultima vreme, au tot existat zvonuri conform cărora Livian și Ligi de la Puterea Dragostei ar forma un cuplu. Mai ales că fiul lui Nelson Mondialu s-a despărțit recent de Florentina. Speculațiile au apărut după ce concurenții au fost văzuți împreună. Ligi, însă, a mărturisit că ea și Livian colaborează în cadrul unui proiect muzical.

”O colaborare nu înseamnă că am ceva cu omul ăla. Nu este nimic între mine și Livian. Hate-ul vostru nu o să mă oprească din ceea ce îmi doresc. Dintr-o simplă colaborare, ați făcut un adevărat circ. Nu înțeleg de ce spuneți că mi-am bătut joc de Bianca. Ce am făcut? Mi-am făcut curaj să cânt. Eu cu Bianca nu am nicio problemă. Între mine și Livian nu există nimic intim și nici nu va exista”, le-a spus Ligi fanilor.

Ulterior, după ce fanii au fost puși pe gânduri și Livian a ținut să precizeze că între el și Ligi există doar o relație bună de prietenie și nicidecum nu formează un cuplu.

”Eu cu Ligi am o relație foarte bună de prietenie, pe care am păstrat-o din competiție. Urmează să scoatem ceva frumos împreună”, a afirmat Livian despre Ligi.

De asemenea, după despărțirea de Florentina, Livian a publicat un mesaj cu subînțeles pe contul său de Instagram. (CITEȘTE ȘI: ANDREEA MANTEA, SFATURI PREȚIOASE PENTRU BIANCA COMĂNICI DUPĂ DESPĂRȚIREA DE LIVIAN)

”Să nu îndrăznești să-mi reproșezi niciodată, nici măcar în glumă, că am plecat sau că n-am luptat pentru tine. Știi și tu, știm amândoi, că am luptat pentru noi până la umilire. Dar pentru ce merită să te umilești, dacă nu pentru iubire? Și am închis ochii de multe ori, i-am închis chiar și atunci când trebuia să privesc atent în jurul meu.

 Iar tu? Tu ai vrut doar să ai siguranța că orice ai face, eu nu voi pleca și voi rămâne acolo pentru tine. Și ai reușit să faci asta. Până mi-am călcat pe inimă și am plecat.”, este mesajul postat de Livian de la Puterea Dragostei, pe contul lui de Instagram.