Livian de la Puterea Dragostei, primele declarații despre ruptura de Bianca și despre faptul că aceasta a făcut videochat: „Scuipă-i pe toți cei care te-au dezamăgit”

Publicat: 18/02/2020 | 08:38

Este mare vâlvă la emisiunea Puterea Dragostei, de când Livian și Bianca s-au despărțit, dar mai ales de când s-a aflat că aceasta a făcut videochat.  Fiul adoptiv al lui Nelson Mondialu a făcut primele declarații despre ruptura de femeia pe care o iubește și a explicat, prin intermediul unui clip postat pe Youtube, întreaga situație. 

Livian de la Puterea Dragostei a vrut să lămurească întreaga situație legată de despărțirea lui de Bianca. Concurentul a făcut un live pe contul său de Youtube în care a mărturisit că ruptura a intervenit în urma mai multor discuții pe care le-au avut cei doi, discuții care nu i-au adus în niciun punct comun. Mai mult, atunci când a simțit că Bianca este atacată din exterior, Livian i-a ridicat imaginea și a spus numai cuvinte de laudă la adresa ei.

Totul s-a întâmplat după ce s-a aflat că Bianca a făcut videochat, iar oamenii au început să o critice imediat pe concurenta de la Puterea Dragostei. Cu toate acestea, Livian i-a fost alături și nu a judecat-o nicio secundă.

„Vorbesc ca și cum aș fi un simplu urmăritor, cu toate că simt ce simt pentru Bianca. Eu cu Bianca ne-am despărțit de 2 săptămâni, din cauza discuțiilor noastre.
În astea 2 săptămâni îmi era greu să stau departe de ea, ei de mine. Ea și-a dorit să mă recucerească, ne-am apropiat, ne-am jucat, dar acum 2 zile stăteam după gală și primesc un telefon. M-a sunat Bianca, mi-a zis că a apărut ceva pe internet.

Am simțit-o foarte agitată, s-a panicat. M-am gândit la ea, că a fost pusă într-o postură…fiind divulgară acele clipuri.
Sunt lovit, simt nervi, dar nu știu dacă nervi…Nu pot reacționa urât. A fost greu, dar e tare Bianca, e femeia care merge, se împiedică de ceva și plânge, iar în timpul în care plânge, se încarcă cu putere. Eu, până la vârsta mea, nu a existat o femeie căreia să-i zic fă aia, ia aia și să spună că nu face. De sus, scuipă-i pe toți cei care te-au dezamăgit și au vrut să-ți facă rău” a spus Livian, pe Youtube.