Livian de la Puterea Dragostei, la un pas de tragedie: ”Când s-a întors mama și m-a văzut că nu pot vorbi…s-a albit”

Publicat: 24/06/2020 | 17:20

Livian de la Puterea Dragostei a fost la un pas de tragedie. Concuretul le-a povestit fanilor experiența traumatizantă prin care a trecut, în urmă cu câțiva ani.

Livian de la Puterea dragostei a făcut dezvăluiri uluitoare în ultimul său vlog postat pe Youtube. În urmă cu câțiva ani, concurentul a fost la un pas de moarte.

Livian avea în jur de șapte ani atunci când s-a întors acasă de la fotbal. Tânărului îi era sete și, fără să-și dea seama, a băut diluant. Sticla era lângă ușa casei. (CITEȘTE ȘI: PREZENTATOAREA KANAL D CRISTINA DOROBANȚU S-A CUPLAT CU UN MILIONĂRAȘ DIN CLUJ! PRIMELE IMAGINI CU CEL MAI NOU CUPLU DIN SHOWBIZ)

”Când eram mic, eu eram mai grăsuț. Am fost la fotbal cu prietenii de la bloc, nu dădeam înapoi de la sport. Am venit acasă tot transpirat, rupt de sete și de foame, iar pe scara blocului se vopsea. Aveam în jur de șase sau șapte ani. Mama a pus staniol pe ușă și scotch. După ce s-a vopsit, mama a luat scotchul, dar a rămas o bandă maro. Ea a cerut diluant și l-a pus la ușă, într-un cuier.

Eu am venit de la fotbal, am dechis ușa și am văzut sticla (…) Am stat pe hol și am deschis sticla s-o beau. Eu dau să beau, ridic un pic sticla, simt un miros ciudat și mă uit în jur. Nimic. Iar iau să beau, iar simt mirosul, că diluantul are un miros puternic. Două gâturi, iau sticla de la gură și nu știu să reproduc sentimentul. N-am simțit că mă arde, am amorțit. Când mi-am dat seama că e ceva în regulă, am încercat să o strig pe mama. Nu am putut, nu-mi mai funcționau corzile vocale”, a povestit Livian.

Mama lui l-a dus de urgență la spital

Mama lui Livian l-a dus de urgență la spital atunci când l-a văzut în starea deplorabilă în care era. (VEZI ȘI: CUM A FOST RATATĂ EVALUAREA NAȚIONALĂ ÎN TREI COMUNE DIN OLT. „MI-A FOST GREU CU PANDEMIA ASTA…”)

”Când s-a întors mama și m-a văzut că nu pot vorbi…s-a albit. A deschis frigiderul și mi-a dat să beau lapte. M-a luat și m-a dus la urgențe. M-a băgat în biroul medicului, mi-au făcut spălături”.

Așa era să-mi pierd vocea, fără de care nu aș mai fi putut să vă povestesc, să vă fac melodii, vlog-uri. N-aș mai fi putut fi alături de voi, să vă creez toate stările”, a mai spus concurentul.