Live Video Românii au Talent pe Pro TV – Ediția de vineri, 13 martie

Publicat: 13/03/2020 | 18:00

Românii au Talent revine la Pro TV cu o nouă ediţie plină de spectacol, pe 13 martie. Juraţii Andra, Mihai Petre, Andi Moisescu şi Florin Călinescu vor avea din nou în faţă numere senzaţionale.

Românii au Talent – ediția de vineri, 13 martie, live pe Pro TV

Ne aşteptăm şi în această ediţie să vedem un moment demn de butonul auriu, după ce vinerea trecută, Andra a dat Golden Buzz pentru Mihai Ţigaret, un băiat de 13 ani care a demonstrat că stăpâneşte excelent pianul în ciuda vârstei fragede. Băiatul a fost complimentat de toţi juraţii şi va putea fi văzut din nou în semifinale.

Pro TV a anunţat că în emisiunea de azi vom vedea acrobaţii, dansuri şi voci de neuitat, dar şi poveşti emoţionante şi oameni care au un mesaj de transmis. Va fi şi un moment care-l va face Florin Călinescu să spună, impresionat, ”dacă ar fi ținut 6 luni…era perfect.”

La ediţia de vinerea trecută, circa 3 milioane de români au stat în faţa micilor ecrane, la nivel naţional, pentru a urmări show-ul de divertisment de la Pro TV. Astfel, postul de televiziune a fost lider detaşat în ceea ce priveşte audienţele, reuşind să obţină primul loc şi pe publicul comercial şi pe segmentul urban.

Emisiunea Româniii au Talent de vineri, 13 martie 2020,poate fi urmărită în format live video AICI.

Ce s-a întâmplat până acum în sezonul 10 Românii au Talent

Până acum au fost date şase golden buzz-uri, dintr-un total de zece. Pentru sezonul 10 Românii au Talent, Pro TV a schimbat un pic regulile şi a decis ca fiecare jurat, dar şi Smiley şi Pavel Bartoş să poată apăsa de două ori butonul auriu.

Primele două golden buzz-uri din acest sezon au fost obţinute de Gennady Tkachenko – Papizh și Erno Varga, care au impresionat cu două numere vocale de excepţie. Al treilea Golden Buzz a fost al lui Theodor Marcu, băieţelul care a uimit cu calculele sale asiatice.

Radu Palaniţă, un mecanic auto din Bucureşti, l-a convins pe Florin Călinescu să îi dea cel de-al patrulea golden buzz din acest sezon, mulţumiţă calităţilor sale vocale. Daria Călugăru i-a fascinat pe Smiley şi pe Pavel Bartoş cu numărul său de dans pe hooverboard, iar cei doi au apăsat butonul auriu. Al şaselea Golden Buzz al sezonului 10 a fost Mihai Ţigaret.