Live Video Online iUmor pe Antena 1 – Ediția de sâmbătă, 14 martie

Publicat: 14/03/2020 | 18:00

iUmor, cel mai popular show de divertisment al Antenei 1, vine cu onouă ediţie de senzaţie sâmbătă, 14 martie 2020. Cei trei juraţi ai show-ului, Cheloo, Delia şi Mihai Bendeac, vor fi puşi din nou faţă în faţă cu tot felul de concurenţi, unii pe care îi vor aprecia şi alţii care îi vor exaspera.

iUmor  – ediția de sâmbătă 14 martie, live video pe Antena 1

Sâmbătă, de la ora 20.00, este programată cea mai recentă ediţie a iUmor, show-ul cu care Antena 1 a rupt audienţele. Noi momente inedite sunt anunţate astăzi, iar nervii celor trei juraţi vor fi puşi din nou la încercare.

La fel s-a întâmplat şi în ediţia din 7 martie, când Mihai Bendeac a cedat şi a tras maneta care opreşte un concurent să mai vină şi în sezoanele următoare iUmor. Concurentul nefericit a fost Cristian Ionuţ, pe care emoţiile l-au doborât. Tânărul nu a putut veni cu un număr coerent pe scenă, iar Mihai Bendeac i-a amânat de trei ori momentul audiţiei, în speranţa că acesta va scăpa de emoţii.

Din păcate pentru toată lumea, nu a fost aşa, iar exasperat, Bendeac a tras maneta. Toată lumea a fost luată prin suprindere, inclusiv producătorii, care nici măcar nu pregătiseră momentul ironic cu confetti.

Ediţia iUmor de sâmbătă, 14 martie 2020, poate fi urmărită live video AICI.

Mihai Bendea, juratul iUmor, mărturisiri sincere, din suflet

Înainte de ediţia din această seară, Mihai Bendeac a oferit şi un interviu la Antena Stars în care şi-a deschis sufletul şi a vorbit despre aspecte mai puţin cunoscute ale vieţii sale.Juratul iUmor a mărturisit că se emoţionează foarte uşor şi plânge la videoclipuri în care apar câini alături de bebeluşi. „Combinația asta de cățel cu bebeluș … plâng ca prostul!”, a spus acesta.

Vedeta de la Antena 1 nu a vrut să urmeze actoria întotdeauna şi a dorit mai întâi să fie jurnalist sportiv, iar apoi…avocat, dintr+un motiv bizar.

„Apoi mi-am dorit să devin avocat pentru că mă dezamăgise o fată, crunt, în amor și mi-am făcut o proiecție a mea într-o mașină decapotabilă, eu fiind avocat și îmbrăcat elegant. Ea în stație așteptând autobuzul și eu coborând din mașină să mă duc la magazin să-mi iau trabucuri”, povestește Mihai Bendeac.

În cele din urmă, acesta a ales să urmeze actoria, un mare plus în acest sens datorându-i-se şi mamei sale, care îl lua cu ea la teatru încă de pe vremea când acesta avea doar 3 ani.