Live Video Online finala Vocea României – Cine a câștigat sezonul 9

Publicat: 20/12/2019 | 16:30

Vineri, 20 decembrie, începând cu 20:30, emisiunea Vocea României de pe Pro TV, va avea loc finala sezonului cu numărul 9. Cei patru finaliști vor urca pe scenă pentru a interpreta LIVE piese celebre. Concurenții vor cânta singuri, alături de antrenor, dar și alături de un invitat special. CANCAN.RO, site-ul nr 1 din România, vă prezintă cele mai tari momente şi detalii picante din culisele showului.

(Citește și: Pro TV a luat decizia! Tudor Chirilă, dat afară de la Vocea României?)

VOCEA ROMANIEI 2019 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING Pro TV

Antrenorii Horia Brenciu, Irina Rimes, Smiley și Tudor Chirilă își vor putea urmări și ei, concurenții pe care i-au pregătit. În urmă cu o săptămână, prima finalistă desemnată în acest sezon din Vocea României a fost Jasmina Răsădean. Tânăra face parte din echipa Irinei Rimes. Andi Țolea este cel care face parte din echipa Smiley și a fost desemnat ca finalist, fiind urmat de Elena Bozian, din echipa lui Horia Brenciu. Ultimul concurent pentru finala sezonului 9 din Vocea României, anunțat din partea echipei Tudor Chirilă, este Dragoș Moldovan.

Dragoș Moldovan, din echipa Tudor Chirilă, îl va avea alături ca invitat special pe Tiberiu Albu, unul dintre câștigătorii Vocea României, din sezoanele anterioare. Pe când Andi Țolea, din echipa lui Smiley, va cânta alături de interpreta Jo. La rândul ei, Jasmina Răsădean, din echipa Irinei Rimes , va urca pe scenă împreună cu Liviu Teodorescu, fost concurent al emisiunii. Elena Bozian, din echipa lui Horia Brenciu, o avea alături pe actrița Oana Sârbu.

Vineri seară, în finala Vocea României vom avea parte de cele mai buni voci conform voturilor exprimate de telespectatori în etapa anterioară, de antrenori care abia așteaptă să pună în scenă momentele pregătite cu elevii lor și de o premieră în show-urile TV de divertisment din România: patru momente vor avea parte de elemente de realitate augmentată (AR). ”, se anunță în comunicat.

Citește și: Prima reacție a lui Adrian Minune după ce fiica lui a fost eliminată de la Vocea României! Ce a spus despre PRO TV si despre jurați

Surpriza uriașă pregătită Pro TV

Tehnologia modernă va fi adusă – într-un mod spectaculos – pe micile ecrane, iar producătorii emisiunii ”Vocea României” sunt convinși că telespectatorii vor fi entuziasmați. Patru momente din timpul show-ului de mare succes vor conține elemente de… realitate augumentată.

„Vineri seară, în finala Vocea României vom avea parte de cele mai buni voci conform voturilor exprimate de telespectatori în etapa anterioară, de antrenori care abia așteaptă să pună în scenă momentele pregătite cu elevii lor și de o premieră în show-urile TV de divertisment din România: patru momente vor avea parte de elemente de realitate augmentată (AR)”, au transmis reprezentanții Pro TV într-un comunicat de presă, conform evz.ro. „Pentru prima dată într-o finală live de Vocea României o să folosim „augmented reality”. Mai exact, o să combinăm modele 3D și animații, totul suprapus live cu ajutorul VIZRT peste scena în care vor cânta cele mai bune voci din acest an”, a declarat Vasile Alboiu, directorul de creație al Pro TV.

Ce este realitatea augumentată

Realitatea augmentată – Augmented Reality (AR) – este una dintre noile tehnologii ce încep să acapereze cât mai mult teren în domeniul IT și de Business. Reprezintă o experiență interactivă, bazată pe combinarea lumii reale cu elemente din lumea virtuală. Este creată, astfel, o lume reală augmentată de către informația generată virtual, bazată pe o dimensiune senzorială umană ce poate să fie fundamentată de senzorii vizuali, auditivi, olfactivi și/sau somatosenzoriali. Pe de altă parte, realitatea augmentată poate fi definită și ca un sistem ce îndeplinește trei activități de bază:

combinația dintre lumea reală și virtuală

 – interacțiunea în timp real

 – înregistrarea 3D exactă a obiectelor virtuale și reale.

Totul este legat de un concept mai general numit realitate mediată, în care o vedere a realității este modificată (eventual, chiar sau diminuată, mai degrabă decât augmentată) de către un calculator. (Citește și: Scandal la Pro TV! Smiley a umilit-o pe Irina Rimes. Ce a zis despre ea, în direct la Vocea României)

Cei patru finaliști vor lupta pentru marele premiu, în valoare de 100.000 de euro, iar marea finală se anunță a fi una pe măsura așteptărilor. Ultima ediţie a emisiunii Vocea României a fost câştigată de Bogdan Ioan, supranumit Michael Jackson de România, din echipa lui Smiley.