Lituanianca care şi-a omorât fetiţa de doar două luni, la Stoeneşti, rămâne după gratii

Publicat: 10/06/2020 | 22:58
Lituanianca care şi-a omorât fetiţa de doar două luni, la Stoeneşti, rămâne după gratii. Magistrații au repsins cererea făcută de femeie.
Gabriele Vasiliauskaite, femeia de 24 de ani, originară din Lituania, care la sfârşitul săptămânii trecute şi-a ucis fiica în vârstă de doar două luni, în comuna Stoenești, a contestat măsura arestării preventive pentru 30 de zile, dispusă sâmbătă de magistraţii Tribunalului Olt.
Magistrații, însă, au repsins cererea făcută, iar femeia va rămâne în continuare în spatele gratiilor. (CITEȘTE ȘI: LIDIA BUBLE, MESAJ SUBLIMINAL PENTRU RĂZVAN SIMION DUPĂ CE S-AU DESPĂRȚIT: „AM PLÂNS DESTUL, AM TERMINAT-O! GĂSEȘTE-ȚI O FATĂ CARE SĂ…”)
„Respinge contestația ca nefondată. Obligă contestatoarea la plata sumei de 70 lei cheltuieli judiciare către stat. Onorariu avocat oficiu rămâne în sarcina statului. Definitivă. Pronunțată în camera de consiliu”, se arată în soluția pe scurt dată de magistrații craioveni.
Tânăra a fost arestată după ce joia trecută și-a omorât fiica de doar două luni din cauză că plângea.
„Inculpata, lituaniancă de origine, dar stabilită în Stoenești, ca urmare a unei relații de concubinaj cu un bărbat din localitate, pentru că fiica minoră, în vârstă de două luni, plângea, a încercat să o liniștească și nu reușea.
Atunci a început să o zdruncine foarte tare, astfel încât creierul s-a lovit puternic de cutia craniană și s-a produs un hematom, iar pentru că micuța a continuat să plângă, atunci a continuat să o agreseze, iar în urma loviturii producându-i-se fractura coloanei, iar la scurt timp a decedat”, a spus Anca Anuța, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.