Lista cu persoanele care s-au aflat în călătoria cu elicopterul morții, alături de Kobe Bryant. Un alt nume mare din sport a pierit

Publicat: 27/01/2020 | 11:50

La mai bine de 24 de ore de la producerea tragediei aviatice în urma căreia Kobe Bryant a pierit, s-a aflat cine sunt persoanele care l-au însoțit în călătoria cu elicopterul morții. Alături de legendarul baschetbalist se afla un alt nume din sport împreună cu fiica și soția lui.

Citește și: Ce mesaj a postat Kobe Bryant pe Twitter înainte să moară

Cine sunt persoanele care au murit împreună cu legendarul Kobe Bryant și fiica lui de 13 ani

Elicopterul Sikorsky S-76B la bordul căruia erau Kobe Bryant și alte opt persoane s-a prăbușit ieri dimineață, cu puțin înainte de ora 10:00, ora locală din statul american California. Autoritățile au primit un apel la numărul unic de urgență 911 la 09:47, iar la scurt timp zona a fost împânzită de polițiști, pompieri și medici, relatează jurnaliștii de la Los Angeles Times.

Citește și: Au apărut ultimele imagini cu Kobe Bryant în viață! Fostul baschetbalist era împreună cu fiica lui, Gianna, care a murit

Potrivit datelor oferite de flightradar24.com, un site de urmărire a zborurilor, elicopterul a decolat de pe aeroportul John Wayne din Santa Ana, la ora locală 09:06. El se îndrepta spre nord-vest, cu destinaţia Mamba Sports Academy din Newbury Park, la 137 de kilometri, unde Gianna trebuia să dispute ieri un meci de baschet.

“Nu există niciun supravieţuitor… Se aflau nouă persoane la bordul aparatului de zbor, pilotul şi alte opt persoane”, a afirmat şeriful Alex Villanueva într-o conferinţă de presă.

Astăzi, au fost dezvăluite identitățile persoanelor aflate în aparatul de zbor; este vorba despre Black Mamba, așa cum a fost supranumit celebrul baschetbalist, și fiica lui de 13 ani, Gianna Bryant, John Altobelli, antrenor de baschet la Orange Coast College (OCC), fiica lui, Alyssa Altobelli, și soția sa, Keri Altobelli, dar și Christina Mauser, Sarah și fiica ei, Payton Chester. La manșa elicopterului s-a aflat Ara Zobayan, relatează jurnaliștii de la losangeles.cbslocal.com.

Citește și: Au apărut ultimele imagini cu Kobe Bryant în viață! Fostul baschetbalist era împreună cu fiica lui, Gianna, care a murit

Kobe Bryant – cariera în bachet

Kobe Bryant, 41 de ani, a câştigat cinci titluri de campion NBA cu Los Angeles Lakers, a cucerit două medalii de aur la Jocurile Olimpice cu echipa SUA, a fost desemnat cel mai bun jucător din NBA în 2008, cel mai bun baschetbalist al finalelor din 2009 şi 2010, a fost selecţiont de 17 ori pentru All Star Game şi a fost desemnat de patru ori cel mai bun jucător din meciul vedetelor.

Datorită talentului său, Kobe Bryant a intrat în NBA din liceu. El a debutat în 1996, la vârsta de 18 ani, două luni şi 11 zile, fiind cel mai tânăr debutant din istoria NBA la acea dată. Legendarul sportiv s-a retras din activitate în 2016, după 20 de ani petrecuţi ca jucător al echipei Los Angeles Lakers (a jucat între 1996 și 2016 ).

El era căsătorit cu Vanessa şi aveau împreună patru fete, Natalia, 17 ani, Gianna, 13 ani, Bianka, trei ani, şi Capri, născută în iulie 2019.