Lipsește de opt ani, dar familia abia acum a anunțat dispariția! Un bărbat din Botoșani este de negăsit

Publicat: 11/05/2021 | 19:01

Un bărbat în vârstă de 43 de ani din Botoșani a fost dat dispărut. Se pare că acesta lipsește de opt ani, însă abia acum familia a alertat autoritățile.

Chelaru Cătălin Octavian a plecat în urmă cu 15 ani la muncă în străinătate. De când a plecat acesta a păstrat periodic legătura cu familia. Însă din anul 2013 acesta nu a mai sunat și nu a mai putut fi contactat. Deși de bărbat nu se mai știe nimic de opt ani, familia acestuia abia acum a anunțat autoritățile. (CITEȘTE ȘI: O ADOLESCENTĂ DE 15 ANI, DIN BOTOȘANI, A FOST DATĂ DISPĂRUTĂ! POLIȚIȘTII SUNT ÎN ALERTĂ)

„La data de 10 mai 2021 polițiștii botoșăneni au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat de 43 de ani, din municipiul Botoșani, care este plecat de 15 ani în străinătate și a păstrat periodic legătura cu familia, din anul 2013 nu a mai putut fi contactat și nici nu a mai luat legătura cu aceștia.”, au transmis autoritățile.

Semnalmentele bărbatului sunt: înălțime de 1,75 metri, aproximativ 80 kg, păr blond, ochi căprui.

Cei care dețin informații cu privire la această persoană sunt rugați să apeleze 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție.

(VEZI ȘI: O COPILĂ DE 15 ANI, DIN IAȘI, A FOST DATĂ DISPĂRUTĂ MAI BINE DE 24 DE ORE, DUPĂ CE A PLECAT CU DOI TINERI DE BUNĂ VOIE)