Lipsă de bun simț! La ce preț vindea o farmacie din Caracal sticla cu spirt. Poliția a intervenit și…

Publicat: 31/03/2020 | 11:14

România se află în stare de urgență din cauza pandemiei de COVID-19, motiv numai bun pentru anumite persoane să facă un ban în plus. Astfel, specula cu dezinfectanți și alte materiale sanitare este ultimul lucru la care unii au apelat pentru a obține un profit rapid.

VEZI AICI: SFÂȘIETOR! FIICA UNUI BĂRBAT MORT DIN CAUZA COVID-19 LA SUCEAVA, DEZVĂLUIRE CUTREMURĂTOARE: “LE-AU DAT ORDINE SĂ ÎL DUCĂ DE LA SPITAL, DIRECT LA GROAPĂ! ȘI SĂ FIE ÎNMORMÂNTAT FOARTE REPEDE!”

Spre exemplu, o farmacie din Caracal, județul Olt, a fost depistată de poliție că vindea spirt la suprapreț. Fără să stea pe gânduri, oamenii legii i-au aplicat o amendă de 20.000 de lei pentru încălcarea prevederilor Legii 12/1990.

HOBBY DE CARANTINĂ | Google știe care este cea mai populară activitate a românilor izolați la domiciliu. Este vorba de viitorul în carieră

Farmacia intenționa să vândă în jur de 50 de sticle de alcool sanitar, ambalat în recipiente de plastic a câte 500 ml, la 17 lei pe sticlă, un preț mult mai mare față de cel practicat până să înceapă pandemia de coronavirus.

Din verificări a reieșit faptul că societatea comercială practica adaosuri comerciale diferite pentru același tip de produse. Marfa era recepționată la un preț cu un adaos comercial cuprins între 1% și 50% și, ulterior, adaosul comercial a fost mărit cu valori între 50% și 300%”, se precizează într-un comunicat remis de IPJ Olt.

NU RATA: ROMÂNIA A INTRAT ÎN SCENARIUL 4. VA INTRA ȘI BUCUREȘTI ÎN CARANTINĂ TOTALĂ, CA SUCEAVA?!