Lino Golden și Antonia, schimb de replici cu subînțeles în mediul online. Ce mai au de împărțit cei doi? „Nu stați cu oameni care nu se bucură pentru voi”

Publicat: 03/01/2021 | 17:36

Se pare că nici în 2021 războiul dintre Lino Golden și Alex Velea și Antonia nu s-a sfârșit. Deși de ceva timp este liniște, atât Antonia, cât și Lino au postat un mediul online unele mesaje care i-au făcut pe internauți să se gândească că disputa nu a luat sfârșit.

Primul mesaj care i-a pus pe gânduri pe fani a fost unul transmis de Antonia. Frumoasa cântăreață a spus că în 2020 a învățat să ierte, însă a subliniat că iertarea nu aduce și împăcarea. Artista a supus că deși a iertat, oamenii ce i-au greșit au de muncit pentru a îi recâștiga încrederea. Imediat ce au văzut mesajul internauții s-au gândit că îi este adresat lui Lino Golden. (CITEȘTE ȘI: ANTONIA, ȚINUTA CU CARE A ÎNCINS IMAGINAȚIA BĂRBAȚILOR. ARTISTA A „UITAT” DE LENJERIA INTIMĂ)

„Iertarea trebuie să fie imediată, indiferent dacă o persoană o cere sau nu. Încrederea trebuie reconstruită în timp. Dacă cineva te rănește în mod repetat, ești comandat/obligat de Dumnezeu să-i ierți instantaneu, dar nu e de așteptat ca tu să ai încredere în ei imediat și nu e de așteptat să continui să le permiți să te rănească. Am învățat cum să iert oamenii anul acesta chiar dacă nu mi-au cerut-o! Se simte frumos!”, a transmis Antonia, în urmă cu ceva timp.

Lino Golden, replică acidă

Recent, Lino Golden a distribuit și el un mesaj pe rețelele de socializare și pare că a fost o replică la cele spuse de Antonia. Acesta și-a avertizat fanii și i-a îndemnat să nu creadă în oameni falși, care nu se bucură pentru succesul lor. (VEZI ȘI: LINO GOLDEN, ABANDONAT ȘI DE ABI TALENT. „REGELE ROMÂNIEI” DERANJAT DE ATITUDINEA LUI GOLDEN)

„Nu stați cu leneși, bârfitori, hateri, falși. Mai ales, nu stați cu oameni care nu se bucură pentru voi”, este mesajul transmis de Lino Golden.

Deși nimic nu este cert, fanii au suspectat că mesajele celor doi au legătură, aceștia transmițându-și în continuare săgeți în mediul online. Rămâne de văzut dacă șirul atacurilor va continua sau cei doi chiar au îngropate securea războiului.