Lino Golden nu o poate uita pe Andra Ghinea? Artistul și-a bulversat fanii

Publicat: 10/04/2021 | 19:47

După aproximativ trei ani de relație, Lino Golden și Andra Ghinea și-au spus ”Adio”. Acum, însă, artistul și-a bulversat fanii, dându-le de înțeles că nu o poate uita pe fosta lui iubită.

Cei doi nu se mai urmăreau pe Instagram și nici nu mai postau fotografii împreună. Iar recent, în cadrul unei sesiuni de întrebări, Lino Golden a confirmat faptul că el și Andra Ghinea au decis să meargă pe drumuri separate. (CITEȘTE ȘI: I-AM FOTOGRAFIAT PE „FIII ADOPTIVI” AI LUI ALEX VELEA CÂND „NĂȘEAU” O FRIZERIE)

În urmă cu câteva ore, însă, un fan l-a întrebat dacă va mai avea o iubită. Iar răspunsul oferit de artist a bulversat pe toată lumea. ”Nu în viața asta”, a mărturisit Lino Golden. Cel mai probabil, fostul protejat al lui Alex Velea nu a trecut încă peste despărțirea de Andra și nu își poate imagina acum o altă femeie în viața lui.

Cei doi amorezi au trecut, de-a lungul timpului, prin mai multe despărțiri și împăcări așa că… fanii speră totuși că Lino și Andra vor reveni la sentimente mai bune și vor mai da o șansă poveștii lor de dragoste.

Cei doi au avut o relație tumultoasă

Lino Golden a avut o relație tumultoasă cu Andra. Tânăra de 22 de ani este studentă la UNArte. Andra Ghinea a îmbrăcat mai multe vedete de la noi, printre care Lora, Inna, Alina Eremia sau Alina Ceușan, reușind rapid să se propulseze în lumea designului vestimentar.

Fosta iubită a lui Lino Golden se intitulează pe Instagram ”tânăr designer” și face o mulțime de bani din outfiturile excentrice pe care le creează. Andra Ghinea este extrem de activă pe Instagram, acolo unde postează diverse fotografii cu ținutele sale chic.