Linia 41, blocată la Podul Grant! Un bărbat a murit chiar în tramvai

Publicat: 05/06/2020 | 13:27

Linia de tramvai 41 este blocată, în cartierul Crângași, în dreptul Podului Grant. Unui bărbat de 68 de ani i s-a făcut rău, a leșinat, ulterior, acesta a murit.

CITEȘTE ȘI: GRAV ACCIDENT ÎN BUCUREȘTI, PE LINIA TRAMVAIULUI 41! TRAFICUL a fost BLOCAT

Tragedia a avut loc în jurul orei 11:30, când bărbatului i s-a făcut rău și a căzut. Imediat, un călător i-a acordat îngrijiri medicale, după ce a fost anunțat vatmatul, care a oprit mijlocul de transport în comun. După apelul la 112, a ajuns un echipaj al Ambulanței, iar medicii au încercat să-l resusciteze timp de o oră. Efortul a fost zadarnic, pacientul fiind declarat decedat.

Linia 41 a tramvaiului a fost bocată pentru mai bine de o oră, iar după ce bărbatul a fost luat de ambulanță, mijlocul de transport s-a retras la depou. Cursul normal pe linia 41 a fost, atunci, reluat.

Linia tramvaiului 41, blocată de un accident

Pe linia 41 au mai fost incidente care au perturbat traficul. Ultimul, în luna februarie, când linia a fost blocată de un accident de circulație.

Un conducător auto a pierdut controlul volanului și a ajuns pe linia de tramvai. Nu mai puțin de 8 tramvaie au fost blocate atunci pe sensul către Piața Crângași. S-a intervenit de urgență, iar Societatea de Transport București a trimis la fața locului un remorcher pentru a elibera linia de tramvai.