Liliana, cea de-a doua soție a lui Florin Busuioc, prezentatorul rubricii Meteo, de la PRO TV, i-a fost studentă: ”N-am avut o poveste de dragoste chiar de la început!”

Publicat: 11/12/2019 | 10:08

Prezentatorul rubricii Meteo, de la PRO TV, a dezvăluit cum a cunoscut-o pe Liliana, cea de-a doua soție a lui. Mai mult, tânăra i-a fost studentă, iar Florin recunoștea că, la începutul relației, i se părea, oarecum, ciudat.

Florin ”Busu” Busuioc (57 de ani) și-a început cariera în televiziune în anul 1992, la TVR, în rolul principal din filmul pentru copii ”Brutus”. A urmat ”rolul” de prezentator al show-ului ”TIP TOP MINITOP”, creat și produs de realizatorul TV Oana Ionescu. Apoi, a ajuns la PRO TV, unde prezintă rubrica Meteo. Viața de familie? (CITEȘTE ȘI: FLORIN BUSUIOC, PREZENTATORUL RUBRICII METEO DE LA PRO TV, DEZVĂLUIRE DESPRE FIUL PE CARE L-A PĂRĂSIT LA O LUNĂ DE LA NAȘTERE: „MI-AM LĂSAT FAMILIA ȘI NU REGRET!”)

Busu, așa cum e poreclit, poate spune că este un bărbat împlinit. Are o soție frumoasă, Liliana, dar și două fete superbe, Natalia, în vârstă de 15 ani, și Catinca, de 8 ani.

Florin Busuioc avea să povestească momentul în care a fost atras de aceea care urma, la scurt timp, să-i fie soție. Liliana i-a fost studentă! (VEZI AICI: FLORIN BUSUIOC, ÎN PRIMUL SPECTACOL DE LA TEATRUL DIN CRAIOVA UNDE A FĂCUT INFARCT ÎN URMĂ CU 7 LUNI. GESTUL EMOȚIONANT FĂCUT LA FINAL DE ACTOR)

„N-am avut o poveste de dragoste chiar de la început. Mi-a fost studentă. Mi se părea ciudat să-i fiu profesor şi am plecat din şcoală. N-am putut continua şi m-am cărat, ca să zic aşa. Noi am avut o poveste din două bucăţi, cumva.

Am avut o perioadă la început mai pasională, plină de furtună, dar am stabilit că nu prea merge, prea suntem vulcanici amândoi şi ne-am despărţit o vreme. Vreo opt-zece ani. După aceea ne-am reîntâlnit şi gata, s-a refăcut legătura”, a declarat Florin Busuioc, într-un interviu acordat adevărul.ro.