Lili Sandu, prima imagine cu burtica de graviduță. Ce mesaj a transmis Silviu Țolu

Publicat: 20/02/2020 | 17:45

Lili Sandu a publicat prima imagini cu burtica de graviduță. Iar Silviu Țolu, viitorul tătic, a reacționat pe loc!

În ciuda diferenței de vârstă dintre ei, Lili Sandu și Silviu Țolu trăiesc o poveste de dragoste ca-n filme. Cei doi urmează să devină părinți pentru prima oară și sunt în culmea fericirii. Lili Sandu a fost protagonista unei ședințe foto și le-a arătat prietenilor virtuali primele imagini cu burtica de graviduță.

Iar viitorul tătic a reacționat pe loc.

„Copilaşii mei❤️”, este comentariul lui Silviu Ţolu. (CITEȘTE ȘI: LILI SANDU, MĂRTURII DUREROASE DESPRE TRAUMA SUFERITĂ ÎNAINTE SĂ RĂMÂNĂ ÎNSĂRCINATĂ: “MIRACOLUL – O ȘANSĂ LA O SUTĂ”)

 

View this post on Instagram

 

Glam up this sexy mama ?? My first beauty shooting with this little miracle inside …? Photo @sophiabeckcom Make up @claudianeacsu

A post shared by L I L I S A N D U (@lilisandu_official) on

Lili Sandu, însărcinată în luna a patra

De câțiva ani, Lili Sandu trăiește o poveste de dragoste cu Silviu Țolu. Cei doi au locuit o bună perioadă de timp în America, iar apoi s-au întors în România. Iar, anul trecut, de ziua ei de naștere, iubitul ei i-a făcut cea mai frumoasă surpriză. Silviu Țolu a dus-o pe Lili Sandu în Istanbul și a cerut-o în căsătorie, pe vapor. (VEZI ȘI: LILI SANDU, DEZVĂLUIRI DESPRE NUNTA CU SILVIU ȚOLU: ”MI-AŞ DORI SĂ FIE UNDEVA PE PLAJĂ”)

Iar, în decembrie, Lili Sandu a primit cea mai minunată veste: aceea că va deveni pentru prima oară mămică. Vedeta a făcut anunțul abia astăzi, de Ziua Îndrăgostiților. Lili Sandu este însărcinată în luna a patra și abia așteaptă să-și strângă bebelușul la piept.

„Este într-adevăr un miracol pentru că drumul nu a fost ușor. Când am văzut la ecograf bebelușul am simțit atât de multă fericire încât m-am gândit ”, a spus Lili Sandu la PRO TV.