Like Creața, prima ieșire cu fetița nou-născută. Cum arată vedeta, la o lună după ce a adus-o pe lume pe fiica ei

Publicat: 11/04/2021 | 19:18

La începutul lunii martie, Like Creața a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, iar acum se bucură la maximum de timpul petrecut cu micuța ei.

Fosta concurentă de la ”Chefi la cuțite” a devenit mămică pentru prima oară și este în culmea fericirii. Ziua de 8 Martie a sărbătorit-o cum se cuvine și asta pentru că era mămică cu acte-n regulă. Iar, acum, la o lună de la naștere, vedeta se bucură la maximum de fiecare clipă petrecută alături de micuța ei, Eza Ștefania.

Vedeta este de-a dreptul topită după minunea ei, iar astăzi a scos-o pentru prima oară pe fetița ei în parc. „Prima ei plimbare în parc”, a scris Like Creața pe Instagram, în dreptul momentului imortalizat de proaspătul tătic.

Like Creața, în parc cu fetița (sursa FOTO: Instagram)

Like Creața și Ruxi au format ”Like One”

În urmă cu ceva timp, Like Creața și Ruxi formau cuplul „Like One”, care stârnea hohote de râs în mediul online. La un moment dat, însă, gașca lor s-a spart, iar cele două vloggerițe și-au urmat drumul pe cont propriu.

Ulterior, în presă au existat informații potrivit cărora Like Creața a renunțat la proiectul cu Ruxi din cauza faptului că aceasta miza foarte mult pe content cu tentă sexuală, lucru ce ar fi nemulțumit-o.