Like Creața a împodobit bradul cu micuța: ”Primul ei ornament!” GALERIE FOTO

Publicat: 12/12/2020 | 14:12

Cristina Lupu, cunoscută în showbiz drept Like Creața, este însărcinată, a anunțat deja și ce va aduce pe lume, o fetiță, mai nou, a împodobit bratul pentru ea. A postat imaginile pe Instagram și a fost felicitată de apropiați.

”Primul ei ornament pentru brad”, a scris Like Creața și a fost imediat ”asediată” de mesaje de felicitări. ”Probabil cea mai dulce viitoare mămică… și mai e și creață…te iubesc, Cristina”, ”Când naști, că deja nu mai am eu răbdare”, ”Îți doresc să ai naștere ușoară și un Crăciun fericit alături de cei dragi”, i-au transmis admiratorii.

Cristina și-a ținut mereu fanii aproape și i-a ”bombardat” cu noutăți  privind evoluția sarcinii. Așa avea să le spună cum araă după o noapte în care nu a putut dormi. ”După o noapte de insomnii:)) Iar n-am dormit, așa că mi-am făcut niște poze. O să-i arăt fetiței ce făceam când nu mă lăsa să dorm”, a scris e ape Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de LikeCreata ???? (@likecreata)

Like Creața a împodobit bradul pentru micuță: ”Primul ei ornament!”

Like Creața făcea publice pozele în care arăta că este însărcinată pentru prima dată. Celebra vloggeriță, fosta jumătate de la „Like One”, cuplul format din Creața și Ruxi care stârnea hohote de râs pe Instagram și Youtube, era în culmea fericirii. Avea să anunțe, apoi, că va fi mămică de fetiță, tot printr-o postare. „Eu și bebe vă super mulțumim pentru gândurile frumoase și energia transmisă. N-am apucat să vă răspund la fiecare în parte, dar cu siguranță voi citi toate mesajele. Pupici și un weekend plin de zâmbete să aveți”, a transmis ea pe rețelele de socializare. (CITEȘTE ȘI: CUM AU ÎNDEPLINIT GINA PISTOL & SMILEY “MISIUNEA ECOGRAFIA”, PAS CU PAS)

În urmă cu ceva timp, Like Creața și Ruxi formau cuplul „Like One”, cel care înfățișa activitățile a două bune prietene și situațiile bune sau mai puțin bune prin care treceau acestea. La un moment dat, gașca lor s-a spart, iar fiecare dintre cele două vloggerițe a luat-o pe cont propriu. Ulterior, în presă au existat informații potrivit cărora Like Creața a renunțat la proiectul cu Ruxi din cauza faptului că aceasta miza foarte mult pe content cu tentă sexuală, lucru ce ar fi nemulțumit-o.