LIDL îşi schimbă programul! Toate magazinele din România vor funcţiona după un alt orar în timpul pandemiei de coronavirus

Publicat: 27/03/2020 | 14:28

LIDL îşi schimbă programul! Începând cu data de 30 martie, toate magazinele din România vor funcţiona după un alt orar în timpul pandemiei de coronavirus.

Începând cu data de 30 martie, magazinele Lidl vor fi deschise de luni până sâmbătă între orele 7:30 -21:00, cu excepţia magazinului din Blaj care se va deschide la ora 8:00. Duminica, magazinele Lidl vor fi deschise între orele 9:00-18:00.

Și Mega Image și-a schimbat programul

Magazinele Mega Image deschise clienților doar în intervalul 8-21, în condițiile în care, în trecut multe magazine închideau la ora 22, iar altele funcționau non-stop. Excepție în măsura luată de compania belgiană o fac bătrânii. Persoanele de peste 65 de ani vor putea merge la magazinele Mega Image și în intervalul 7-8 dimineața.

CITEȘTE ȘI: Dan Negru, mesaj pentru români în plină epidemie de coronavirus: ”Eram fericiți și nu știam”

Program special și pentru persoanele cu dizabilități

De asemenea, Mega Image a anunțat că lansează în România un nou program, în care persoanele în vârstă și cele cu dizabilități vor avea ore speciale.
Astfel, magazinele Mega Image și Shop&Go vor fi deschise special pentru aceste persoane în intervalul orar 07.00 – 08.00. Practic, începând cu 23 martie, în acest interval, va fi permis accesul în magazin doar pentru persoanele cu vârsta de peste 65 de ani și cele cu dizabilități.