Lidia Bulble, vacanță în Zanzibar alături de un bărbat celebru! Ce a dat-o de gol pe artistă

Publicat: 10/12/2020 | 13:08

Lidia Buble a plecat în vacanță, în Zanzibar, unde s-a fotografiat în cele mai spectaculoase locuri pe care le-a întâlnit. Nu a fost singură în paradisul exeotic! Fanii au observat imediat și au reacționat. Nimeni nu bagă mâna în foc că sunt, însă, împreună.

Imaginile au fost împărtășite cu fanii ei de pe Instagram, care nu au putut să nu se întrebe cine este persoana care i-a făcut cântăreței fotografiile. Tot în secțiunea de comentarii, fanii s-au arătat interesați de persoana cu care Lidia Buble a plecat în vacanță și pe care a ținut să o ascundă. Răspunsul nu a întârziat să apară. (CITEȘTE ȘI: LIDIA BUBLE, PREGĂTITĂ SĂ DEVINĂ MĂMICĂ! LE-A MĂRTURISIT INTERNAUȚILOR CÂND VA FACE PASUL CEL MARE)

Lidia Bulble, vacanță în Zanzibar alături de un bărbat celebru! Ce a dat-o de gol pe artistă

Fotografiile postate pe rețelele de socializare i-au dat de gol! Lidia Buble a postat câteva fotografii din resortul în care a stat, însă fără să specifice că este în Zanzibar. Bărbatul care ar fi fost alături de Lidia Buble în vacanța exotică este un celebru chirurg estetician din România. Un element comun apare în fotografiile postate de cei doi pe Instagram. În ambele fotografii se poate observa aceeași vază, care apare în mai multe dintre fotografiile cântăreței, scrie wowbiz.ro. (NU RATA: LIDIA BUBLE ȘI-A PUS FANII PE GÂNDURI, DUPĂ CE A TRECUT PRAGUL MEDICULUI ESTETICIAN: ”CONSULTAȚIE PRIVATĂ!”)

Medicul nu este străin lumii showbiz-ului. El a avut diferite apariții la emisiuni de televiziune, unde a fost invitat să vorbească despre procedurile sale. Deși ar putea fi o simplă concidență, numele medicului se regăsește în secțiunea de comentarii a postărilor făcute de Lidia Buble pe Instagram. Fanii sunt convinși că blondina nu a fost în concediu singură, iar el este cel care i-a făcut toate pozele din vacanța de vis.