Lidia Buble urma să se mărite cu vedeta de la “Survivor”, dar…

Publicat: 07/05/2020 | 23:44

Înainte să-l cunoască pe Răzvan Simion, Lidia Buble ar fi trăit o poveste de dragoste intensă cu Cezar Juratoni, sportiv de performanță, în prezent vedetă în mega-show-ul “Survivor România”. Artista chiar ar fi avut în plan să se mărite cu pugilistul originar, ca și ea, din Deva. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, motivele pentru care cuplul nu a ajuns să facă pasul cel mare.

(VEZI AICI: IUBITA LUI RĂZVAN DE LA “NEATZA“ A AJUNS PIELE ȘI OS! ESTE LIDIA BUBLE ANOREXICĂ?!)

Toată lumea o cunoaște pe Lidia Buble (27 de ani), cântăreaţă apreciată şi iubita Răzvan Simion, “matinalul” de la Antenă. Puţini ştiu însă că blondina a avut prima relație cu adevărat serioasă cu un sportiv. În liceu, a început o poveste de dragoste cu Cezar Juratoni, boxer de performanță și, în prezent, unul dintre participanții la show-ul “Survivor România”, difuzat de Kanal D.

Potrivit surselor CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, Lidia Buble și Cezar Juratoni au format un cuplu timp de patru ani, iar, la un moment dat, tânăra chiar visa la o căsătorie cu acesta. Ambii sunt originari din Deva, unde, de altfel, s-au și cunoscut. Din păcate, povestea de dragoste dintre ei s-a încheiat, iar fiecare a mers pe propriul drum.

Lidia Buble și Cezar Juratoni, stiluri de viață total diferite

Surprinzător, de vină pentru despărțire ar fi fost chiar Lidia Buble, modul ei de viață contribuind decisiv la “divorț”. În perioada când formau un cuplu, mai ales pe final, Cezar Juratoni ar fi fost, pur și simplu, exasperat că, din cauza iubitei lui, nu se putea odihni suficient, după o zi grea petrecută la antrenament, în sala de box, lucru care îl afecta din punct de vedere profesional.

(CITEȘTE ȘI: L-AM FOTOGRAFIAT ”ÎN FLAGRANT” PE RAZVAN SIMION! CUNOSCUTUL PREZENTATOR DE LA ANTENĂ I-A JURAT IUBITEI CĂ RENUNȚĂ, DAR… EXCLUSIV)

Foarte tânără și la început de carieră, Lidia Buble își trăia viața la maximum, iar nopțile pierdute ar fi devenit o regulă pentru ea. Ajungea acasă spre dimineață, când obișnuia să pună muzică, în condițiile în care iubitul ei încă dormea. Într-un final, paharul s-a umplut, iar relația a luat sfârșit, deși blondina avea, la un moment dat, chiar planuri de măritiș.

Lidia Buble și Cezar Juratoni au fost iubiți timp de patru ani

Nuntă după “Survivor România”

Ulterior, Cezar Juratoni, acum în vârstă de 31 de ani, a început o poveste de dragoste cu Tatiana, o brunetă superbă cu care urmează să se căsătorească imediat ce va reveni din Republica Dominicană, unde participă la show-ul “Survivor România”. De altfel, pugilistul și-a anunțat planul direct de pe superba insulă.

M-am gândit mult aici, și îmi este atât de dor de ea. De aceea, nu am să mai aștept, când am să mă întorc în țară, am să îi cumpăr imediat inelul, îl și vizualizez cum arată, și am să i-l pun pe deget. Ea este femeia vieții mele și vreau să fim împreună mereu”, i-a spus Cezar Juratoni lui Mihai Onicaș, colegul său din echipa Faimoșilor.

Cezar Juratoni și Tatiana formează un cuplu din august 2013.

Cezar Juratoni, alături de actuala iubită, Tatiana

(NU RATA: SE ANUNȚĂ ”AVALANȘĂ” DE NUNȚI ÎN SHOWBIZ. O VEDETĂ A ANTENEI E FAVORITĂ SĂ ÎMBRACE PRIMA ROCHIA DE MIREASĂ!)

Lidia Buble, relație de cinci ani cu Răzvan Simion

În vara lui 2015, Răzvan Simion a anunţat că s-a despărţit de soţia sa, Diana. Totul se întâmpla după 15 ani de mariaj. Răzvan are doi copii din prima căsătorie: Ianca şi Tudor. Lidia, sufletul lui pereche, este din Deva, are zece fraţi şi face parte dintr-o familie de penticostali. Recent, prezentatorul TV și artista au recunoscut că iau în calcul să-și unească destinele, ba, mai mult, să aibă și copii împreună.

Lidia Buble și Răzvan Simion formează un cuplu de cinci ani

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)