Lidia Buble, toată ”piele de găină” când a văzut un alt bărbat! ”Nu l-aș rata niciodată!”

Publicat: 11/02/2020 | 12:50

Lidia Buble a dezvăluit de multe ori în public pentru cine ar fi dispusă să renunțe la iubitul său, prezentatorul Răzvan Simion, dar nimeni nu se gândea că afinitatea ei pentru acel bărbat poate crește…pe zi ce trece, așa încât să vorbească atât de des și fără perdea despre obsesia ei. 

Recent, pe contul său de Instagram Stories, artista a urcat o fotografie cu… șarmantul Johnny Depp, cel despre care cântăreața afirmă încontinuu că este iubirea vieții ei.  Iar pe imagine, Lidia Buble a scris:  ”Deci… nu, nu și iar nuuu.” .  Iar aluzia către plăcerile sale nevinovate nu s-a oprit aici. Lidia Buble a continuat în story-ul următor să spună că i s-a făcut pielea toată de găină ”din cauza” celor văzute.  Vedeta și-a arătat brațul cu părul ”ridicat” de emoție.

Bărbatu la care Lidia Buble visează de câțiva ani este un actor celebru, dar și chitaristul trupei ”The Hollywood Vampires”. Artista a fost și la concertul formației acestuia, în București, dar nu a apucat să-și facă o fotografie cu el, asta pentru că domnul se lasă greu pozat.  Pasiunea Lidiei Bubble a mers atât de departe încât artista a început să-i scrie mesaje pe Facebook și Instagram . Nenumărate mesaje i-a trimis, iar actorul de la Holllywood nu i-a schițat nici măcar un ”seen”.  ”I-am scris pe Facebbook, dar nu mi-a răspuns. I-am scris și pe Instagram și pe Facebook. Nu știu dacă le administrează el. Nici măcar nu a văzut mesajele. I-am spus că sunt Lidia, că sunt din România, că sunt cântăreață, că-mi place foarte tare de el, etc. Eu sunt un om sincer și știu că uneori nu este tocmai bine, dar nu l-aș rata niciodată!”

Obsesia pentru Johnny Depp a mers intr-atât de departe, încât artista a încercat să-l schimbe pe Răzvan Simion în așa fel încât să-i semene tot mai mult actorului de peste ocean.