Lidia Buble suferă enorm după despărțirea de Răzvan Simion. Mesajele triste postate la miezul nopții: “Dă, Doamne…”

Publicat: 05/06/2020 | 08:23

“Lidia Buble suferă enorm după despărțirea de Răzvan Simion” – este gândul, concluzia pe care au avut-o mulți dintre cei care o urmăresc pe cântăreață pe Instagram. Și asta pentru că vedeta a postat mesaje triste în miez de noapte. Povestea de dragoste dintre artistă și prezentatorul matinalului de la Antena 1a început în urmă cu aproape cinci ani.

Nu rata: Lidia Buble, prima reacţie după ce Răzvan Simion a fost văzut cu alta. Dovada că s-ar fi despărţit de prezentatorul Antena 1: “Lăsaţi-mi viaţa…”

Lidia Buble suferă enorm după despărțirea de Răzvan Simion?!

În vârstă de 26 de ani, Lidia Buble a publicat azi-noapte câteva înregistrări cu unele dintre cele mai cunoscute melodii ale regretatei Laura Stoica. Pe două dintre imagini, artista a scris următoarele mesaje: “Laura mea”, “Love u (n.r.: Te iubesc)”, iar pe altele a pus emoticoane care reprezintă semnul unei rugăciunii. “Dă, Doamne, cântec!” și “Un actor grăbit” sunt două dintre hiturile cântăreței care a murit în urmă cu 14 ani într-un accident rutier teribil.

Despre piesa “Mai frumoasă” a Laurei Stoica, Lidia Buble a mărturisit: “Piesa mea preferată, vai… Asta este piesa mea de suflet, nu există piesă care să-mi placă mai mult”. Celebra melodie este splendidă, dar tânăra artistă a ales și un vers care vorbește despre trădare: Tu mă vezi / Mai frumoasă decât știu eu / Mă faci să simt / Că sunt centrul lumii eu / Și mă alinți, mă alinți, mă alinți / Cu vorbe dulci / Inima mea nu vrea s-o minți, / Nu vrea s-o uiți”.

Citește și: Bombă în showbiz! Lidia Buble i-a dat papucii lui Răzvan Simion după ce l-a prins pe “matinalul” de la Antena 1 cu alta?!

Află și: Lidia Buble, apariție incitantă în apa mării, la lumina Lunii! Detaliul inestetic din zona intimă care a atras atenția pe Instagram

Într-un interviu mai vechi oferit pentru jurnaliștii Revistei Unica, Răzvan Simion a declarat despre începutul relației cu Lidia Buble: “Eu mă retrăgeam dintr-o relație care a durat mult, de pe urma căreia am doi copii senzaționali (n.r.: Ianca și Tudor). Se produsese o ruptură din care nu am putut să ieșim niciunul dintre noi”.

Lidia Buble și Răzvan Simion formează un cuplu de mai bine patru ani

În vara lui 2015, Răzvan Simion a anunţat că s-a despărţit de soţia sa, Diana, după 15 ani de mariaj. Prezentatorul are doi copii din prima căsătorie: Ianca şi Tudor. Lidia Buble este din Deva, are 10 fraţi şi face parte dintr-o familie de penticostali, iar relaţia cu Răzvan Simion, confirmată ulterior, i-a adus succes pe plan profesional.