Lidia Buble și Răzvan Simion se pregătesc să devină părinți? „Când ieșim din izolare, ieșim trei”

Publicat: 13/04/2020 | 15:41

De aproape cinci ani Lidia Buble și Răzvan Simion formează un cuplu. Chiar dacă la început relația  a fost destul de controversată, acum lucrurile par să meargă bine, iar cei doi se înțeleg de minune. Se pare chiar că Lidia este gata să devină mămică și să ducă relația la următorul nivel.

Lucrurile între cei doi au început încă din vremea când Răzvan încă un încheiase socotelile cu Diana, ce care i-a fost soție și i-a dăruit doi copii. Din această cauză legăturile matinalului cu frumoasă cântăreață nu au fost văzute cu ochi buni la început. (CITEȘTE ȘI: LIDIA BUBLE A FĂCUT TOTUL PUBLIC! CUM ÎȘI PETRECE TIMPUL ÎN IZOLARE. “DISTRACȚIA CONTINUĂ!”)

Însă acum, lucrurile s-au așezat iar Lidia Buble spune despre Răzvan Simion că este „dragostea vieții mele” și nu se poate imagina departe de el. Chiar mai mult artista se gândește să devină mama și speră că acest lucru se va întâmpla cât de curând. (VEZI ȘI: LIDIA BUBLE, PICTORIAL CU ZONELE INTIME LA VEDERE! IMAGINEA SCĂPATĂ PE INTERNET I-A ÎNNEBUNIT PE BĂRBAŢI)

 „Suntem izolați împreună, bineînțeles! Noi avem activități diverse, de la gătit împreună, vizionat serialele preferate, până la relaxat pe terasa casei noastre. Și, nu în ultimul rând, ne petrecem mai mult timp acum, alintându-ne și răsfățându-ne. Poate, cine știe, când ieșim din izolare, ieșim 3! Spre uimirea unora (sau nu ), ne înțelegem mai bine ca oricând, și, da, izolarea ne-a apropiat și mai mult. Așa că, de unde atâta ceartă, când noi fructificăm timpul în iubire din belșug?!”, a declarat Lidia pentru Click.

Așadar este posibil ca în curând Lidia Buble să dea vestea cea mare. Cei doi au declarat în repetate rânduri că sunt pregătiți să devină părinți, mai ales că Răzvan are deja experiență la acest capitol.