Lidia Buble și Răzvan Simion, despărțiți de Sărbători. Artista a dezvăluit motivul. “Până atunci, nu are ce căuta la mine acasă!”

Publicat: 20/12/2019 | 19:31

Lidia Buble este una dintre cele mai apreciate artiste din România, cu o voce extraordinară, care surprinde de fiecare dată publicul, cu fiecare piesă lansată. Are o relație de mai mulți ani cu Răzvan Simion, dar cei doi nu vor fi ămpreună de Sărbători. Cântăreața a făcut public și motivul în cadrul unui interviu acordat pentru viva.ro.

De Sărbători mă duc acasă. Mă duc să mă întâlnesc cu familia. Îmi vin surorile acasă, pentru că sunt plecate din țară. Cu nepoții, mergem la biserică și o să mergem la colindat. O să mâncăm și o să ne simțim bine. Nu vine Răzvan. Până nu are de gând să-mi ceară mâna nu are ce căuta la mine acasă”, a declarat Lidia Buble.

Citește și: Lidia Buble, la momentul adevărului. De ce nu s-a măritat, până acum, cu Răzvan Simion. “Sinceră să fiu, parcă…”

De precizat că artista provine dintr-o familie numeroasă și cu frica lui Dumnezeu, dar prezentatorul TV nu l-a cunoscut, însă, pe tatăl iubitei sale.

Nu este că nu vrea să-l cunoască pe tata. Noi avem o regulă în familie: nu avem voie să mergem să ne prezentăm iubitul sau iubita până nu avem de gând să facem pasul cel mare, adică nunta. Cum noi nu avem de gând să facem treaba asta… o să mai dureze puțin. Îți dai seama că la 11 copii, dacă fiecare ne-am fi dus toți iubiții și toate iubitele, părinții mei se lipesc foarte repede de orice persoană. Și ne-au zis să-i scutim de tot stresul acesta și nebunia asta, să-l aducem pe cel cu care aveți de gând să întemeiați o familie”, a mai adăugat Lidia Buble.

Citește și: Răzvan Simion a răbufnit după ce o femeie l-a atacat pe el, dar și pe Lidia Buble. Cu cine au fost comparați cei doi soți

Lidia Buble, complet goală în noul videoclip

Cea mai recentă melodie, „Lacătul și femeia”, deși e lansată de doar câteva zile, face furori în rândul iubitorilor de muzică. Nu doar versurile și vocea cântăreței au atras atenția fanilor, ci și apariția sa în videoclip.

Iubita lui Răzvan Simion apare în noul său clip complet goală, zonele intime fiind acoperite de niște cărți. Imaginile fac deliciul publicului, care apasă pe butonul de repeat, ca să o mai vadă și să o audă pe Lidia Buble.