Lidia Buble și fostul cumnat al Biancăi Drăgușanu, cel mai nou cuplu din showbiz? Cum au fost surprinși cei doi

Publicat: 08/03/2021 | 16:12

Lidia Buble și fostul cumnat al Biancăi Drăgușanu formează cel mai nou cuplu din showbiz? Este întrebarea care stă pe buzele tuturor fanilor, după ce au fost surprinși de paparazzi împreună într-unul dintre cele mai exclusiviste restaurante din Capitală.

În weekend, Lidia Buble a ieșit la masă în oraș. Artista a ales un restaurant de fițe din Capitală, acolo unde era și Cobra Tate. Cei doi au petrecut câteva ore bune împreuă, au râs, au glumit și au stat la discuții interminabile.

Lidia Buble și fostul cumnat al Biancăi Drăgușanu păreau să se simtă foarte bine unul în compania celuilalt, lucru care le-a dat de gândit fanilor. Mai ales că cei doi au plecat separat din restaurant, parcă să nu dea ceva de bănuit. Totodată, fanii cântăreței s-au gândit că admiratorul secret care îi lăsa buchete de lalele pe parbrizul mașinii sale ar fi fost chiar… Cobra Tate.

Rămâne de văzut dacă se înfiripă ceva între cei doi sau este vorba doar despre o simplă relație de prietenie.

Gurile rele au susținut că Lidia Buble s-ar fi iubit cu Cornel Ilie

După colaborarea cu Lidia Buble, au apărut zvonuri conform cărora Cornel Ilie și artista ar fi într-o relație. Cei doi au infirmat zvonurile și au ținut să precizeze că relația lor este una strict profesională.

”Tot ce a fost amoros între Lidia și mine s-a întâmplat la filmările clipului, unde am jucat cele două personaje ale poveștii. Dacă se ajunge la astfel de zvonuri, înseamnă că ne-am făcut treaba foarte bine.

Nu mă deranjează, iar cei din jurul meu, cei care sunt apropiați înțeleg că foarte mulți oameni comentează din răutate sau din plictiseală. Cei din jurul meu când vor să afle ceva despre mine mă întreabă, nu află de pe net”, a spus Cornel Ilie pentru redactia.ro.

De asemenea, la începutul lunii decembrie a anului trecut, Lidia Buble a fost plecată într-o destinație exotică. Coincidență sau nu, Ensar Duman a fost, în aceeași perioadă, în Zanzibar. Artista a publicat câteva fotografii din resortul în care a stat, iar la scurt timp și pe profilul de Instagram al lui Ensar a apărut o fotografie din același loc în care se afla Lidia Buble.

Bineînțeles, zvonurile nu au întârziat să apară nici de această dată. Fanii au fost convinși că blondina nu a fost în concediu singură, iar Ensar este cel care i-a făcut toate pozele din vacanța de vis. Totuși, niciunul dintre ei nu a confirmat relația.