Lidia Buble și Diana, fosta soție a lui Răzvan Simion, schimb de replici. “Mizeriile au făcut țăndări…”

Publicat: 05/01/2020 | 16:54

Au trăit 15 ani împreună, dar au spus stop, în vara anului 2015. Răzvan și Diana Simion au divorțat în urmă cu aproape cinci ani, după ce „matinalul” a început o relație cu Lidia Buble. Prezentatorul a rămas în București, împreună cu artista, iar familia lui s-a mutat în Timișoara.

(VEZI AICI: RĂZVAN SIMION A UITAT PENTRU CÂTEVA ORE DE LIDIA BUBLE. ”MATINALUL” DE LA ANTENĂ, GESTURI PLINE DE AFECŢIUNE CU…)

Ulterior, mai multe persoane au acuzat-o pe Lidia Buble că i-a stricat casa lui Răzvan Simion. Recent, artista a rupt tăcerea și a precizat că informațiile sunt false.

Nu regret absolut nimic, nu mă simt vinovată, totul se întâmplă cu un scop, din toate avem de învăţat, doar eu știu ce e acolo, oamenii etichetează necunoscând situația. Sunt unsă cu toate alifiile și reușesc să am un scut. Mă rog foarte mult, am o aură, o energie foarte bune”, a declarat Lidia Buble.

(NU RATA: FOSTA SOȚIE A LUI RĂZVAN SIMION VORBEȘTE DESPRE DIVORȚ)

La rândul ei, Diana Simion a declarat: “El face parte din mine, din trecutul meu, la fel cum şi eu fac parte din el, din trecutul lui, am trăit o poveste de iubire de care nu mulţi au parte, şi îmi doresc din suflet ca măcar amintirile noastre să rămână vii şi nepătate de mizeriile care au făcut ţăndări povestea noastră.

Au trecut aproape cinci ani de când uşile acestei poveşti au fost închise, şi tot ce îmi doresc acum e să nu le mai forţeze nimeni… Cât despre adevăr, el va rămâne mereu cel ştiut şi trăit de noi, şi niciodată nu va putea fi cu adevărat înlocuit de rânjetul strâmb al măştii care poartă semnătura „adevărului” în faţa reflectoarelor”.

Citește și...