Lidia Buble se dezlănțuie după despărțirea de Răzvan Simion. Ce imagine sexy a publicat cântăreața

Publicat: 28/06/2020 | 13:18

Lidia Buble este din ce în ce mai provocatoare în calitate de femeie singură. După despărțirea de Răzvan simion, frumoasa cântăreață pare că vrea să-și trăiască viața la cote maxime. De altfel, ultima postare a sa de pe contul de socializare arată că este lipsită total de inhibiții.

După o perioadă în care a preferat să rămână în umbră, atunci când fostul său iubit Răzvan Simion a anunțat despărțirea celor doi, iată că, Lidia este pregătită să-și reintre în formă. Artista a postat o imagine extrem de sexy, în care îi sunt puse în valoare posteriorul și piciorele bine lucrate la sala de fitness.

CITEȘTE ȘI: Episod neplăcut pentru Oana Roman, după ce s-a întors de la cumpărături: “Mi s-a făcut rău”. Ce a găsit într-o pungă cu carne

Deși postarea ei nu poate fi comentată de fani, având comentariile dezactivate încă de când a fost anunțată despărțirea de Răzvan Simion, Lidia a adunat peste 40.000 de aprecieri în mai puțin de 24 de ore.

Lidia Buble s-a mutat în casă nouă după despărțirea de Răzvan Simion

După despărțirea de Răzvan Simion, celebra cântăreața a fost nevoită să părăsească locuința acestuia, dar se pare că s-a reorientat rapid și și-a găsit o super-casă. În plus, Lidia Buble se pare că a cerut ajutorul mamei sale pentru a trece mai ușor peste perioada mai puțin fastă din plan sentimental.

CITEȘTE ȘI: Multă lumea nu știa asta! Cum își rotunjește veniturile Bursucu, colegul lui Teo Trandafir

Zilele trecute, CANCAN.RO a întâlnit-o pe îndrăgita cântăreață în fața unui salon de înfrumusețare, acolo unde a mers pentru a-și ”recupera” mama

După ce s-a întâlnit cu mama ei, despre care presupunem că, în această perioadă, a decis să vină în București tocmai pentru a-și consola fiica după surprinzătoarea despărțire de Răzvan Simion, Lidia Buble s-a îndreptat spre Corbeanca, la noua casă dintr-un cartier rezidențial.