Lidia Buble, sărutată cu patos de un bărbat sexy într-un salon de înfrumusețare: “E cel mai frumos bărbat din lume” | VIDEO

Publicat: 18/04/2021 | 11:46

Lidia Buble a stârnit o avalanșă de întrebări, după ce a publicat o filmare în care este sărutată cu patos de un bărbat sexy într-un salon de înfrumusețare. Înainte să se producă momentul special pentru cântăreață, aceasta a spus despre cel care pare că a cucerit-o iremediabil: “E cel mai frumos bărbat din lume”. Deși a trecut un an de la separarea de Răzvan Simion, îndrăgita blondă nu și-a asumat, deocamdată, nicio relație de iubire.

Lidia Buble, sărutată cu patos de un bărbat sexy într-un salon de înfrumusețare

Ieri, Lidia Buble s-a răsfățat la salonul de înfrumusețare preferat și, înainte să îi fie aranjat părul, ea a realizat două înregistrări cu un hairstylist pe mâinile căruia s-a lăsat de multe ori. Acesta se numește Cătălin Manolache și nu doar că este foarte priceput în ceea ce face, ci este și foarte sexy. Iar acest ultim aspect l-a subliniat și clienta lui celebră.

“Cătă, o pupă nu mi-ai dat astăzi! Dar nu-i nimic, că nu te uit eu”, i-a reproșat în glumă Lidia Buble lui Cătălin Manolache pe primul video publicat pe Instagram Stories.

După cum puteți vedea în imagini, bărbatul se apleacă și o pupă pe obrazul stâng, ea fiind foarte mulțumită de “victoria” câștigată. Ulterior, artista a mai mărturisit: “Deci, ăsta e cel mai frumos bărbat din lume! El e!”.

Vizibil emoționat de vorbele vedetei, Cătălin Manolache a reacționat punând: “Eh, lasă, că…”, iar Lidia Buble a intervenit imediat și i-a zis: “Niciun: «lasă, că!»”. Bărbatul a mai afirmat: “Sunăm noi…”, semn că, de fapt, ar avea iubită. Apoi, el s-a îndreptat spre fața cântăreței și a sărutat-o cu patos pe bărbie, după cum puteți vedea pe filmare.

Nu rata: Lidia Buble a început să plângă pe Instagram. Artista nu mai rezistă: “Mi-e dor…” | FOTO

După despărțirea de Răzvan Simion, Lidia Buble nu și-a asumat nicio relația

În vârstă de 27 de ani, cântăreața nu și-a asumat nicio relație după ce povestea de iubire alături de Răzvan Simion s-a încheiat. După așa-zisa aventură cu fratele Elenei Gheorghe, s-a speculat că Lidia Buble ar fi avut o idilă cu Ensar Duman.

Iar luna trecută, ea a fost surprinsă în compania lui Cobra Tate, “fostul cumnat” al Biancăi Drăgușanu. Cu toate acestea, fostul logodnic continuă să aibă un loc special în inima sa.

“Sunt de părere că marea dragoste există o dată în viață. Eu cred că Răzvan a fost marea mea dragoste. N-a fost ușor, dar între noi s-a consumat”, a declarat Lidia Buble în cadrul unei emisiuni online.

Descoperă și: Lidia Buble a dezvăluit ce face în timpul partidelor de amor! Cântăreața a vorbit și despre recordul la abstinență: “Am mai stat pe «sec» 6-7 luni”

Sursa foto: Instagram Stories