Lidia Buble, primul interviu după despărțirea de Răzvan: „Nu regret nimic, sunt o…”

Publicat: 10/06/2020 | 17:12

Lidia Buble și Răzvan Simion au pus punct unei povești de dragoste, care a durat cinci ani de zile. Cei doi au hotărât să meargă pe drumuiri separate, iar anunțul care a confirmat ruptura a fost făcut chiar de matinalul de la Antena 1.

Duminică seara, Răzvan Simion și-a anunțat fanii de pe Instagram că este din nou singur și că Lidia Buble nu mai face part din viața lui, nu în rolul de parteneră, cel puțin. Deși a ieșit dintr-o relație pe care în urmă nu cu mult timp o credea pe viață, Lidia Buble nu pare să fie foarte afectată, sau cel puțin nu arată asta. (CITEȘTE ȘI: LIDIA BUBLE, PRINSĂ CU MINCIUNA! S-A AFLAT ADEVĂRUL DESPRE RELAȚIA CU RĂZVAN SIMION)

Mai mult, cântăreața s-a deconectat de la tot și a ales să își sărbătorească așa cum se cuvine ziua de naștere. Petrecerea a început încă de la miezul nopții și a continuat toată ziua. Deși au trecut câteva zile de când despărțirea a devenit una oficială, Lidia nu a comentat acest subiect, până acum.

În primul interviu pe care le-a realizat după despărțirea de Răzvan Simion, cântăreața a spus că nu regretă nimic și că este împăcată cu toate alegerile pe care le-a făcut până acum.

„Nu aș schimba absolut nimic, pentru că toate lecțiile vieții sunt menite a ne maturiza și a ne arăta pașii spre ceea ce urmează să facem. Sunt o persoană mulțumită de mine însămi, fără regrete.”, a declarat Lidia pentru avantaje.ro.

Trebuie să știi ce-ți dorești de la viață”

În același interviu, Lidia Buble a mai declarat că fiecare are propriul destin și îl construiește așa cum cred că este cel mai bine. Iar dacă știi ce îți dorești de la viață, cumva universul are tendința de a te duce în direcția cea bună. (VEZI ȘI: RELAȚIA DINTRE LIDIA BUBLE ȘI RĂZVAN SIMION, DISTRUSĂ DE PĂRINȚII ARTISTEI ȘI SOCIAL MEDIA. AU TRĂIT 5 ANI ÎN CERTURI ȘI SITUAȚII-LIMITĂ)

„Cred în determinarea de a-ți croi un destin frumos. Vorba veche, din popor, „cum îți așterni, așa dormi’ este foarte adevărată în cazul propriului destin. Trebuie să știi ce-ți dorești de la viață, pentru a urma drumul cel drept, să fii echilibrat și corect în absolut toate deciziile și, mai mult de atât, să fii sincer față de propria persoană.”, a mai spus ea, pentru sursa citată.