Lidia Buble pregătită să devină mămică! Le-a mărturisit internauților când va face pasul cel mare

Publicat: 09/12/2020 | 09:31

Lidia Buble pare că este într-un punct al vieții în care știe exact ce își dorește. Vedeta a trecut peste despărțirea de Răzvan Simion și se gândește la planuri de viitor. Aristat este pregătită pentru o nouă relație și chiar și pentru rolul de mămică.

Recent, cântăreața și-a surprins fanii cu o mărturisire. Aceasta a sugerat că își dorește un copil și că în curând o să fie pregătită să joace rolul de mămică. Lidia Buble vine dintr-o familie numeroasă și cel mai probabil își dorește să urmeze exemplu părinților. (CITEȘTE ȘI: LIDIA BUBLE ȘI-A PUS FANII PE GÂNDURI, DUPĂ CE A TRECUT PRAGUL MEDICULUI ESTETICIAN: ”CONSULTAȚIE PRIVATĂ!”)

Având în vedere că viața profesional merge perfect, artista se gândește acum să își pună la punct și viața sentimentală. În prezent, este o femeie singură și nu exclude posibilitatea unei relații și întemeierea unei familii. Vedeta așteaptă bărbatul potrivit alături de care să își îndeplinească toate visurile.

Lidia Buble, pregătită să devină mămică

Lidia Buble se află într-o vacanță alături de una dintre surorile sale. Vedeta și-a surprins urmăritorii de pe Instagram, când a postat o fotografei în care apare o tânără blondă, care-și strânge fiul la piept. În dreptul fotografiei, Lidia Buble a scris că așa va arăta ea peste câțiva ani. Lucru ce i-a determinat pe internați să tragă concluziile. (VEZI ȘI: ÎL VREA LIDIA BUBLE PE RĂZVAN SIMION ÎNAPOI? GESTUL CARE A DAT-O DE GOL PE VEDETĂ. VIDEO)

Este clar că vedeta se gândește să devină mămică și asta nu peste mult timp. Chiar dacă până acum nu a prea avut noroc în dragoste, artista nu și-a pierdut speranța. Visează la o familie cu mai mulți copii și un soț care să fie pe placul ei.