Lidia Buble, pozată complet goală! Ce mesaj revoltător i-a lăsat un internaut și cum a reacționat artista

Publicat: 08/03/2020 | 09:49

Lidia Buble a fost pozată complet goală, iar fotografia în care apare într-o ipostază HOT a decis să o facă publică. Anna Lesko este una dintre vedetele care au reacționat imediat la postarea artistei. Printre multe mesaje pozitive, iubita lui Răzvan Simion a primit unul revoltător din partea unui internaut.

Citește și: Iubita lui Răzvan de la “Neatza” a ajuns piele și os! Este Lidia Buble anorexică?!

Lidia Buble a acceptat să pozeze complet goală

La 26 de ani, Lidia Buble a acceptat să realizeze o ședință foto nud. Azi-noapte, frumoasa cântăreață a urcat pe contul ei de Instagram una dintre pozele preferate în care apare în costumul Evei. Înainte să publice imaginea HOT, cântăreața a scris următorul mesaj în limba engleză: “My body is a temple (n.r.: Corpul meu este un templu)”, urmat de un emoticon în formă de inimă neagră.

La nici 24 de ore de la postare, Lidia Buble a primit sute de comentarii, iar printre acestea se numără și unul revoltător. Unul dintre internauți a întrebat-o indirect dacă vrea să întrețină relații sexuale. “Can I enter in this temple (n.r.: Pot să intru în acest templu)” este comentariul lăsat de internaut. Deocamdată, artista nu i-a dat nicio replică, deși de multe ori răspunde la întrebări.

Un internaut i-a făcut o propunere indecentă Lidiei Buble, după ce a aceasta a publicat o poză în care apare complet dezbrăcată © Instagram
Un internaut i-a făcut o propunere indecentă Lidiei Buble, după ce a aceasta a publicat o poză în care apare complet dezbrăcată © Instagram

Citește și: Asemănarea izbitoare dintre Lidia Buble și Marilyn Monroe! Fanii vedetei au rămas mască FOTO

“Un templu în care îți vei petrece toată viața si, după cum se vede, vei trăi bine. Lidia, esti superbă!”, “Corpul tău este dezbrăcat”, “Foarte frumoasă și sexy, frumos corp superb, pupici dulci” sunt alte trei comentarii strânse de postarea de mai sus.