Lidia Buble, mesaj subliminal pentru Răzvan Simion, după zvonurile despărțirii lor: „Inima mea nu vrea s-o uiți”

Publicat: 05/06/2020 | 21:56

Apar tot mai multe zvonuri legate de o posibilă despărțire dintre Lidia Buble și Răzvan Simion, după ce prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani a fost surprins în compania unei roșcate misterioase. Lidia Buble a postat pe social media un mesaj subliminal pentru partenerul ei de viață!

Deși niciunul dintre ei nu a confirmat, dar nici nu a infirmat zvonurile legate de o posibilă despărțire, gesturile Lidiei Buble o dau de gol pe vedetă că în viața ei, lucrurile nu mai stau la fel de bine ca până acum.

NU RATA – CE REACȚIE A AVUT DIANA, FOSTA SOȚIE A LUI RĂZVAN SIMION, DUPĂ VESTEA CĂ ACESTA S-A DESPĂRȚIT DE LIDIA BUBLE

Astfel, pe contul ei de Instagram, Lidia Buble a postat azi un mesaj controversat, cu trimitere, poate, către Răzvan Simion. Vedeta a filmat cu telefonul mobil, de pe laptop, fragmente din concertele artistei sale preferate, Laura Stoica.

Lidia Buble, mesaje controversate, cu trimitere către Răzvan Simion?

La un moment dat, piesa „Mai frumoasă”, melodia de suflet a Lidiei Buble, a scos la iveală versuri de dragoste pe care artista a insistat mai mult. „Aceasta este piesa mesa preferată, nu există melodie pe lumea asta care să-mi placă mai mult” a spus Lidia Buble, în clipul video postat pe Instagram.

”Cu tine învăț să iubesc/ Tu mă vezi mai frumoasă decât știu eu/ Mă faci să simt că sunt centrul lumii, eu/ Și mă alinți, mă alinți, mă alinți, cu vorbe dulci/ Inima mea nu vrea s-o minți, nu vrea s-o uiți”, sunt câteva dintre versurile piesei Laurei Stoica, pe care Lidia Buble a postat-o pe contul său de pe rețeaua de socializare.

CITEȘTE ȘI – LIDIA BUBLE SUFERĂ ENORM DUPĂ DESPĂRȚIREA DE RĂZVAN SIMION. MESAJELE TRISTE POSTATE LA MIEZUL NOPȚII: “DĂ, DOAMNE…”

Lidia Buble, reacție acidă în mediul online: ”N-o să dau apă la moară…”

Sătulă până peste cap de toate comentariile și speculațiile care se fac în legătură cu relația dintre ea și Răzvan Simion, Lidia Buble s-a enervat și a avut o reacție acidă.

„Lăsați-mi viața persoanală în pace, că oricum n-o sa vă răspund și n-o să dau apă la moară”, a spus Lidia Buble pe rețelele de socializare, însă fără să răspundă la întrebarea dacă mai formează sau nu un cuplu cu Răzvan Simion.