Lidia Buble, mărturisiri surprinzătoare după ce s-a spus că se iubește cu Ensar Duman: “Am toate stările adunate la un loc, dar sunt foarte bine” | FOTO

Publicat: 13/12/2020 | 17:53

Zilele trecute s-a zvonit că Lidia Buble s-ar iubi în secret cu Ensar Duman și, copleșită de numărul întrebărilor venite de la fani, artista a făcut câteva mărturisiri surprinzătoare într-un mesaj video. Îndrăgita cântăreață a dezvăluit că simte oarecum că a ajuns la capătul puterilor, pentru că s-a mutat de curând și încă nu și-a amenajat noul apartament în care locuiește. Despre așa-zisa relație amoroasă cu celebrul consilier medical, ea nu a rostit niciun cuvânt.

Lidia Buble  mărturisiri surprinzătoare după ce s-a spus că se iubește cu Ensar Duman

Lidia Buble a petrecut câteva zile de neuitat în Zanzibar, unde… coincidență sau nu… a fost Ensar Duman! În plus, ei s-au fotografiat în același loc în care s-au relaxat departe de România. Artista a cam “absentat” pe rețelele de socializare și le-a mărturisit tuturor că nu există un motiv grav… pur și simplu este prinsă cu multe lucruri pe care își dorește să le rezolve până vin sărbătorile de iarnă.

“M-ați tot întrebat de ce nu mai sunt atât de activă pe InstaStory. Sunt atât de obosită, că mă si bâlbâi, mi-e și foame, mă rog. Toate stările adunate la un loc. M-am mutat și a trebuit să îmi duc toate lucrurile dintr-un apartament în altul. Sunt cu toată casa, momentan, în cutii și saci, dar vreau să vă prezint casa când este drăguț aranjată, exact așa cum meritați voi să fiți primiți la mine în căsuță. Deci, stați liniștiți că sunt foarte bine și vă mulțumesc pentru toată grija voastră”, a dezvăluit cântăreața într-un filmuleț publicat pe Instagram Stories.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lidia Buble (@lidiabuble)

Nu rata: Lidia Buble, pregătită să devină mămică! Le-a mărturisit internauților când va face pasul cel mare

După despărțirea dureroasă de Răzvan Simion, Lidia Buble ar fi început o relație cu fratele Elenei Gheorghe; fotbalistul Costin Gheorghe a declarat în exclusivitate pentru CANCAN.RO: Eu am niște principii de familie. Nu îmi plac genul acesta de știri și din acest motiv evit pe cât se poate viața mondenă. Eu nu vorbesc despre viața mea privată și nu vreau sa comentez acest subiect”.

Citește și: Costin Gheorghe suferă după aventura cu Lidia Buble? Mesajul subliminal postat a stârnit multă vâlvă