Lidia Buble, îndrăgostită până peste cap de Cătălin Botezatu. A fost primul bărbat care a cucerit-o: „Dormeam cu poza lui sub pernă”

Publicat: 16/06/2020 | 09:13

Cu mult timp înainte de a-l cunoaște pe Răzvan Simion, în liceu, atunci când era doar o copilă, Lidia Buble avea o pasiune mare pentru nimeni altul decât Cătălin Botezatu. Mai mult, artista a povestit deschis totul despre un detaliu amuzant legat de acest subiect. 

Perioada liceului a fost una deosebit de furmoasă pentru Lidia Buble, căci a ajuns să-l cunoască în carne și oase pe bărbatul care îi furase inima – Cătălin Botezatu. Artista a povestit deschis totul despre marea întâlnire, într-un interviu asumat, plin cu detalii amuzante și lucruri care mai de care mai interesante.

NU RATA – CINE ESTE FOSTUL IUBIT AL LIDIEI BUBLE. PE EL L-A PĂRĂSIT PENTRU RĂZVAN SIMION

Lidia Buble a povestit cum dormea cu poza lui Botezatu sub pernă și cât de emoționată a fost, în momentul în care l-a văzut, în sfârșit, în fața ei pe bărbatul care o cucerise. Totul s-a întâmplat în orașul natal al artistei, Deva, acolo unde Cătălin Botezatu a venit, cu mulți ani în urmă, pentru o prezentare de modă și pentru lansarea unei cărți.

„În urmă cu vreo 10 ani eram la Deva; eram o față obișnuită, mergeam la școală, eram la Liceul Sportiv. Am aflat de la colegele mele că în oraș vine Cătălin Botezatu să își lanseze o carte. Când am auzit acest lucru, mi-am zis că mi-a pus Dumnezeu mâna în cap. Eram disperată, dormeam cu poză lui sub pernă. Nu știam dacă să merg sau nu la lansare pentru că tatăl meu ne ținea așa puțin din scurt. Știam doar școală, biserica și acasă.

CITEȘTE ȘI – ÎN BRAȚELE CĂRUI BĂRBAT S-A REFUGIAT LIDIA BUBLE, DUPĂ DESPĂRȚIREA DE RĂZVAN SIMION. EL ESTE MOTIVUL RUPTURII DINTRE CEI DOI!

Am reușit să ajung, într-un final, la lansarea cărții lui și țin minte că a ținut un discurs foarte fain. Apoi, la final, toată lumea făcea poze cu el. Eu am rămas ultima, dar nu aveam telefon care să facă și fotografii; el a venit așa drăguț spre mine și m-a întrebat dacă și eu vreau să fac poze cu el, dar i-am spus că nu voi face”, a declarat Lidia Buble pentru kfetele.ro.

Cătălin Botezatu a intuit că Lidia Buble va ajunge celebră

Printre multe alte lucruri povestite, Lidia Buble a menționat faptul că Botezatu i-a spus, în momentul întâlnirii cu el din liceu, că aceasta va ajunge celebră, lucru ce s-a și adeverit.

„Mi-a spus la ureche că sunt foarte frumoasă. Două săptămâni am sunat din trâmbița în toată școală: băi, mi-a zis Botezatu că sunt frumoasă. Îmi aduc aminte că m-a atins pe mâna dreapta și mi-a zis că eu voi ajunge mare în viață asta. Vorbele alea m-au marcat, eu eram mică, nu aveam niciun plan în acest sens, el nu știa absolut nimic despre mine… Uite că vorbele lui s-au adeverit, am ajuns să fac ceea ce îmi place. Muzică m-a ales pe mine. Cătălin Botezatu este primul om care mi-a spus asta. Când este bun, el simte. Recunosc că îmi place mult, este unul dintre cei mai frumoși bărbați din România”, și-a mai amintit artista cu zâmbetul pe buze despre episodul trăit în adolescență.