Lidia Buble, fotografiată într-o ipostază rară. Imaginile noi cu artista în lenjerie intimă sexy i-au înnebunit pe bărbați

Publicat: 09/01/2021 | 22:39

Lidia Buble este foarte creativă nu doar atunci când vine vorba despre muzică, ci și când pozează! Recent, ea s-a lăsat fotografiată într-o ipostază rară: întinsă pe scara interioară a unei vile în timp ce purta doar o lenjerie intimă sexy. Imaginile HOT publicate de cântăreață i-au înnebunit pe bărbați.

Lidia Buble, fotografiată într-o ipostază rară

La 27 de ani, Lidia Buble are un trup de zeiță și se simte extraordinar în pielea ei! Iar acest lucru se vede foarte bine și în pozele incitante pe care le postează. În urmă cu câteva ore bune, ea a urcat pe contul ei de Instagram două imagini în care poartă o lenjerie intimă neagră cu o croială sexy și provocatoare

“Bubble trouble (n.r.: Probleme cu bule)”, a scris cântăreața la descrierea celor două fotografii publicate pe Instagram.

“Frumoasă poză”, “Esti bombă cu ceas, fetițo”, “Sexy, senzuală” sunt doar trei dintre comentariile strânse de postarea de mai jos a Lidiei Buble.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lidia Buble (@lidiabuble)

Nu rata: Dieta draconică pe care o ține Lidia Buble: “Nu am mâncat nimic în această perioadă”

În urmă cu câteva luni bune, fosta iubită a lui Răzvan Simion a lăsat să se înțeleagă în cadrul unui interviu că nu ar spune: “Nu!” unei mutări din România și a precizat că, deocamdată, nu intenționează să își achiziționeze o casă.

“Încă mă gândesc, pentru că nu este, în acest moment, cea mai mare dorință a mea. Îți iei o casă atunci când vrei să te stabilești acolo. Așa că, dacă lucurile vor merge bine pe plan internațional, poate va fi alta destinația în care voi alege să cumpăr o casă, cine știe?”, a mai declarat Lidia Buble pentru viva.ro.

Citește și: Lidia Buble, declarație acidă după ce a fost întrebată de un fan cum se simte că părinții ei sunt pocăiți, iar ea nu: “Crezi că ești în măsură să mă judeci?”

Lidia Buble, despre relația pe care o are cu Răzvan Simion după despărțirea lor

Întrebată în urmă cu câteva luni de un fan cum se înțelege cu fostul partener de viață, cântăreața a reacționat astfel: “Aoleu, câte întrebări sunt pe tema asta. Ne înțelegem foarte bine și acum. Noi lucrăm în continuare împreună. El este managerul meu, suntem doi oameni maturi care au știut să separe partea sentimentală de partea profesională”. Despre faptul că Răzvan Simion se implică în evoluția sa ca artistă, ea a vorbit și în urmă cu aproape jumătate de an, când a fost invitată în cadrul matinalului de la Antena 1.

Lidia Buble a dezvăluit într-un interviu acordat pentru viva.ro care a fost cel mai bun sfat primit de la părinții săi: Mama m-a învățat să fiu ordonată și să fac lucrurile pe rând, iar tata m-a învățat că, într-o răzbunare, consumi mai multă energie decât poți câștiga prin iertare.