Lidia Buble, dezamăgită de surorile ei! Ce a nemulțumit-o pe vedetă. „Să știți că sunt neagră de supărare pe voi…”

Publicat: 05/08/2020 | 20:02

Lidia Buble a făcut public faptul că surorile ei au dezamăgit-o. Vedeta s-a arătat supărat de decizia lor și a ținut să împărtășească acest lucru și cu fanii de pe rețelele de socializare. Ce are de reproșat?

Lidia Buble spune lucrurile direct și fără menajamente, de fiecare dată când o supără ceva. Același tratament l-a aplicat și pentru surorile ei, care au dezamăgit-o. Se pare că acestea au uitat de ea atunci când au organizat o vacanță. Lidia Buble a fost scoase din schemă și a rămas acasă.

Vedeta a ținut să le reproșeze public acest lucru și le-a transmis un mesaj pe Instagram în care le amintește că ea le-a luat mereu în vacanță și nu a uitat de ele. (CITEȘTE ȘI: LOVITURĂ PENTRU RĂZVAN SIMION! LIDIA BUBLE VREA SĂ PĂRĂSEASCĂ ROMÂNIA? „ESTE CEA MAI MARE DORINȚĂ A MEA”)

 „Daniela Buble. Estera Buble, Diana Buble și Lorena Buble, să știți că sunt neagră de supărare pe voi. Și în cazul în care vă întrebați de ce sunt supărată pe voi…este foarte simplu. O să vă spun aici, să vă știe o țară întreagă. Deci….eu anul trecut când am plecat, v-am luat cu mine. Iar anul acesta, voi ați plecat toate în vacanță și pe mine m-ați lăsat acasă. Mulțumesc, sunteți foarte drăguțe! O să vă mai iau cu mine în vacanță, mai ales pe tine, Esti.”, le-a transmis Lidia Buble surorilor sale pe Instastory.

Lidia Buble a suferit mult în copilărie

Recent, Lidia Buble a mărturisit că nu a avut o copilărie prea ușoară. Acesta s-a confruntat cu bullying-ul din cauza religiei. (VEZI ȘI: LIDIA BUBLE, AJUTATĂ DE PĂRINȚII EI CA SĂ TREACĂ PESTE DESPĂRȚIREA DE RĂZVAN SIMION: “ÎNCĂ NU AM TERMINAT ADAPTAREA”)

„Într-o  țară  ortodoxă,  pentru  neoprotestanți este destul de greu.  Știți foarte bine, bullying-ul era și pe vremea mea, dar nu foloseam acest termen. Probabil, totul a trecut mai ușor datorită personalității mele  și nu am suferit precum alți prieteni de aceeași religie cu a noastră”, a spus artista.

Mai mult, se pare că nici din punct de vedere financiar familia ei nu a dus-o prea bine în acea perioadă.

„Nu putem vorbi, neapărat, despre lipsuri financiare. Noi eram 11 copii, iar părinții întrețineau întreaga familie dintr-un singur salariu și o mică afacere. Nu cred că am dus-o mai rău decât alții, dar, cu siguranță, nici mai bine.

Asta ne-a învățat să apreciem valoarea banului, să știm că nu ni se cuvine totul și că trebuie să muncim pentru lucrurile pe care ni le dorim.”, a mai declarat Lidia.