Lidia Buble, adevărul despre relația cu Răzvan Simion. Ce s-a întâmplat între cei doi, de Ziua Îndrăgostiților

Publicat: 16/02/2020 | 16:51

Înainte de Sărbătorile de Iarnă au început să apară speculații cu privire la faptul că între Lidia Buble și Răzcan Simion nu ar mai fi totul numai lapte și miere. Artista a dat acum cărțile pe față și a expus adevărul despre povestea de iubire pe care o trăiește cu prezentatorul de la Neatza. 

Cum Ziua Îndrăgostiților este un bun prilej pentru cei care se iubesc să-și declare iubirea și mai mult și mai intens decât o fac în orice altă zi obișnuită, la fel s-a întâmplat și în cazul Lidiei Buble și al lui Răzvan Simion. Deși au existat numeroase speculații cu privire la faptul că cei doi nu mai formează un cuplu, de Ziua Îndrăgostiților, Lidia Buble a dat cărțile pe față.

Se pare că între cei doi nu există nicio problemă, iar dovada stă în cadoul pe care prezentatorul tv i l-a oferit iubitei sale, pentru a-și exprima dragostea. Pe contul ei de Instagram, Lidia Buble a postat o fotografie cu un aranjament superb de flori și i-a dat tag lui Răzvan Simion.

Cu toate acestea, Lidia Buble nu l-a dus niciodată la ea acasă pe Răzvan Simion, pentru că la ea în familie există o regulă extrem de strictă. Părinții vedetei le-au spus tuturor celor 11 copii pe care îi au că vor să le cunoască partenerii de viață numai în momentul în care sunt deciși să facă pasul cel mare: nunta.

”Noi avem o regulă în familie: nu avem voie să mergem să ne prezentăm iubitul sau iubita până nu avem de gând să facem pasul cel mare, adică nunta. Cum noi nu avem de gând să facem treaba asta… o să mai dureze puțin”, a declarat Lidia Buble, în urmă cu ceva timp.