Lidia Buble a suferit în copilărie! Secretul pe care l-a ascuns până acum

Publicat: 04/08/2020 | 19:03

Lidia Buble a trecut prin clipe grele în copilărie, dar și în școală când s-a confruntat cu bullying-ul din cauza religiei.

”Într-o  țară  ortodoxă,  pentru  neoprotestanți este destul de greu.  Știți foarte bine, bullying-ul era și pe vremea mea, dar nu foloseam acest termen. Probabil, totul a trecut mai ușor datorită personalității mele  și nu am suferit precum alți prieteni de aceeași religie cu a noastră”, spune artista.

Lidia Buble a suferit din cauza banilor

Lidia Buble a povestit și despre situația financiară precară din familia sa și cum acest lucru a învățat-o să aprecieze valoarea banului.

”Nu putem vorbi, neapărat, despre lipsuri financiare. Noi eram 11 copii, iar părinții întrețineau întreaga familie dintr-un singur salariu și o mică afacere. Nu cred că am dus-o mai rău decât alții, dar, cu siguranță, nici mai bine.

Asta ne-a învățat să apreciem valoarea banului, să știm că nu ni se cuvine totul și că trebuie să muncim pentru lucrurile pe care ni le dorim. Nu prea împărșeam cu frații mei, eram puțin egoistă, dar acum lucrurile s-au mai schimbat. Împart și chiar îmi face plăcere să le fac cadouri, în special surorilor mele și nepoțeilor”, a declarat Lidia Buble.