Lidia Buble a rupt tăcerea! Motivul real pentru care a refuzat să participe la “Asia Express”. “Mor efectiv când îi văd, nu pot!” Cine i-ar fi fost partener

Publicat: 15/04/2020 | 13:20

Lidia Buble a primit o ofertă să participe la “Asia Express”, însă artista nu a luat în calcul să fie una dintre vedetele show-ului, deși ar fi făcut pereche chiar cu una dintre surorile sale. Într-un final, s-a aflat și motivul pentru care iubita lui Răzvan Simion a spus “pas” propunerii: frica de gândaci!

VEZI AICI: LIDIA BUBLE ȘI RĂZVAN SIMION SE PREGĂTESC SĂ DEVINĂ PĂRINȚI? „CÂND IEȘIM DIN IZOLARE, IEȘIM TREI”

Am fost chemată să mă duc împreună cu una dintre surorile mele. Aș fi foarte amuzantă, știu, ați râde foarte mult cu mine, dar nu pot. Deci când văd gândaci și orice fel de goangă mor efectiv, mă astup. Nu pot”’, a declarat Lidia Buble, potrivit viva.ro.

CITEȘTE ȘI: LIDIA BUBLE A FĂCUT TOTUL PUBLIC! CUM ÎȘI PETRECE TIMPUL ÎN IZOLARE. “DISTRACȚIA CONTINUĂ!”

A ratat un super salariu

Dacă ar fi acceptat să participe la “Asia Express”, Lidia Buble ar fi fost, cu siguranță, remunerată consistent, având în vedere notorietatea de care se bucură. În prezent, se vehiculează că cea mai bine plătită vedetă este prezentatoarea Gina Pistol, cu 15.000 de euro pe sezon. Dintre concurenți, cel mai mare onorariu l-ar avea Sorin Bontea, 1.000 euro pe etapă.