Lidia Buble a răbufnit! Artista a spus adevărul gol-goluț despre relația cu Costi Ioniță

Publicat: 18/09/2020 | 15:12

În urma zvonurilor apărute în ultima perioadă conform cărora Lidia Buble și Costi Ioniță ar forma un cuplu, artista a decis să dea cărțile pe față și să spună adevărul gol-goluț.

Lidia Buble și Costi Ioniță au fost surprinși în timp ce se plimbau pe stradă, la braț. Așa că fanii s-au întrebat dacă nu cumva s-a înfiripiat ceva între ei. Sătulă de speculații, artista a decis să spună care este, defapt, relația ei cu acesta.

Ei bine, cei doi colaborează pe plan muzical și îi leagă o prietenie strânsă. Așa că nu este vorba despre nici o relație amoroasă așa cum s-a speculat.

”Eu și Costi avem o piesă împreună și mai avem și alte proiecte muzicale. Eu, făcând parte din industria muzicală, mă întâlnesc cu foarte multe persoane, mai ales de sex masculin. Dacă ar fi să apar cu toți în presă, ar însemna că eu schimb bărbații ca pe șosete”, a spus Lidia Buble pe Instagram.

Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit

Răzvan Simion a fost cel care a anunțat despărțirea de Lidia Buble. Prezentatorul TV a publicat, pe 7 iunie, un mesaj pe contul său de Instagram, pe care ulterior l-a șters.

Cei doi s-au întâlnit, în urmă cu ceva timp, la filmările pentru cel mai nou videoclip al Lidiei. Însă… împăcarea la care speră fanii pare să nu se concretizeze. Răzvan și Lidia colaborează, în continuare, pe plan profesional. (CITEȘTE ȘI: LIDIA BUBLE S-A AFIȘAT CU NOUL IUBIT? ULTIMA FOTOGRAFIE POSTATĂ DE ARTISTĂ A STÂRNIT CONTROVERSE)

Au fost ani in care m am iubit prea putin in timp ce primeam prea multa iubire cu care nu stiam ce sa fac.
Au fost ani in care m am ferit de iubire ca de cel mai mare dusman. Au fost ani in care iubirea mi a fost oxigen.
Ce am invatat pana acum despre iubire? Iubirea inseamna daruire, libertate emotionala, inseamna a vrea din suflet sa il vezi pe celălalt fericit.

Astazi Lidia nu mai este fericita langa mine. Ii cer iertare pentru ca la un moment dat am devenit insuficient. Si ma iert si pe mine pentru ca nu am mai avut ce sa ofer cand poate ar mai fi fost multe de oferit. De maine vreau sa o vad pe Lidia fericita, vreau sa ii sclipeasca ochii din nou in razele soarelui, asa ca ii redau libertatea. Plecam amandoi intr-o calatorie a regasirii de sine. Dar separat.
Ma iert pe minte pt tot ce am fost si pt tot ce n-am fost… Suntem in continuare o echipa si construim proiectul muzical si in rest doi… fosti iubiti…. actuali foarte buni prieteni.
Am fost copil, am fost tanar iar astazi sunt intelept.

Copilul râde:
„Înţelepciunea şi iubirea mea e jocul!”
Tânărul cântă:
„Jocul şi-nţelepciunea mea-i iubirea!”
Bătrânul tace:
„Iubirea şi jocul meu e-nțelepciunea!” L.B.
Viața frumoasa, Sufletel!” , a fost mesajul postat pe Instagram de Răzvan Simion.

Citește și...