Lidia Buble a început să plângă pe Instagram. Artista nu mai rezistă: „Mi-e dor…”. FOTO

Publicat: 12/04/2021 | 07:56

Lidia Buble pare să traverseze o perioadă mai puțin fericită. Vedeta a reușit să își sperie fanii de pe Instagram după ce a început să plângă.

Copleșită de dorul familiei, artista nu a mai putut să se stăpânească lacrimile. Vedeta a postat pe contul său de Instagram un mesaj copleșitor, mărturisind că simte nevoia să fie aproape de părinții, dar și de surorile și frații ei.

„Mi-e dor de casă. Mi-e dor de frații și surorile mele”. Alături de mesajul emoționant, Lidia Buble a ales să posteze și o piesă tristă. „Vreau să merg acasă”, este unul din versurile piesei.

Citește și: Lidia Buble, dezvăluiri despre o nouă relație amoroasă: ”Ce frumoasă este viața!”

Imaginea postată de Lidia Buble

A fost la un pas să își „omoare” sora

Lorena Buble dezvăluia, în urmă cu câteva luni, că a fost la un pas de moarte la doar două săptămâni de la naștere, când Lidia Buble a scăpat-o din brațe și a căzut cu capul pe gresie. Ba mai mult decât atât, Lorena Buble a avut fisură pe craniu, de la bărbie până la ceafă.

„Vă imaginați copil de două săptămâni aruncat pe gresie, sora mea mă arunca în sus și mă prindea. La un moment dat nu m-a mai prins. Frații mei s-au adunat toți și s-au rugat pentru mine foarte mult. După ce s-au rugat toți pentru mine, fisura nu mai exista.

Medicul i-a spus că a avut prea multe sarcini: Doamnă Buble, dacă păstrați sarcina, o să muriți ori dumneavoastră, ori copilul. Eu trebuia să ies oricum cu un handicap. Copilul va avea o viață foarte chinuită, dumneavoastră la fel, faceți avort, și mami a refuzat. 

I-a zis: Domnule doctor, dacă Dumneze vrea să-i dea o viață să i-o dea, dacă nu să i-o ia, dar eu nu fac așa ceva. A spus că deși putea să moară la naștere și copiii ei să rămână fără mamă, ea a ales să mă păstreze”, a mai spus Lorena Buble.

Nu rata: Lidia Buble a apărut pe stradă într-o fustă minusculă și fără sutien