Lidia Buble a făcut totul public! Cum își petrece timpul în izolare. “Distracția continuă!”

Publicat: 10/04/2020 | 12:56

Lidia Buble respectă îndemnul autorităților și stă în izolare, alături de iubitul ei, Răzvan Simion. Surprinzător, artista nu s-a plictisit deloc în casă. Recent, în cadrul unui interviu, a mărturisit cum își petrece timpul liber de la începutul pandemiei de COVID-19 și până acum.

VEZI AICI: LIDIA BUBLE, ÎNSĂRCINATĂ CU RĂZVAN DE LA NEATZA?! IUBITA „MATINALULUI” DE LA ANTENA 1 A RECUNOSCUT: “DA”

Trebuie să recunosc că mai devreme de ora 12:00 nu reușesc să mă trezesc și asta pentru că seara stau până târziu să urmăresc serialele preferate. Dimineața iau micul dejun împreună cu Bubbly (n.r. râde), după care distracția continuă cu nelipsitul antrenament și toate experiențele nebune care se desfășoară în bucătăria mea.

Orele de canto acum le fac online și chiar dacă stau numai în casă, să știți că pregătesc și piese noi care urmează să fie lansate cât de curând”, a declarat Lidia Buble potrivit viva.ro.

Acordă o atenție sportă modului în care arată

Chiar dacă nu mai aprare în public, Lidia Buble are grijă, în continuare, de imaginea ei. “Încerc în primul rând să mă hidratez foarte bine. Beau cel puțin 2 litri de apă pe zi, folosesc creme hidratante și am început să îmi fac și câteva măști naturale pentru păr acasă. O dată pe săptămână îmi fac o mască doar cu unt de cocos și încerc să stau cu ea cât de mult pot. Face minuni”, a mai spus artista.

CITEȘTE ȘI: RĂZVAN SIMION, DIN NOU ALĂTURI DE FOSTA SOȚIE ȘI COPII. CE S-A ÎNTÂMPLAT CU LIDIA BUBLE

Să mă machiez nu prea îmi place mie, ba chiar mă bucur că nu mai trebuie să o fac deloc în perioada asta. Însă ador să mă dau zilnic cu parfumul meu preferat și să fac parada modei prin casă (n.r. râde). Ultima dată am gătit îmbrăcată în rochia mea preferată și m-am încălțat cu cele mai înalte tocuri că să știu o treabă (rade)”, a încheiat Lidia Buble.