Lidia Buble a făcut publică imaginea pe care doar Răzvan Simion o putea vedea! Vedeta s-a întins pe pat și…

Publicat: 06/03/2020 | 13:47

În ultima perioadă, Lidia Buble este din ce în ce mai nonconformistă și mai îndrăzneață! Vedeta a lăsat acasă inhibițiile și a început să se afișeze în cele mai sexy și indecente ipostaze, care sunt total pe placul bărbaților și chiar și pe placul domnișoarelor care nu cunosc noțiunea de hate. 

Chiar dacă unii oameni o judecă pe Lidia Buble pentru faptul că se afișează în ținute din ce în ce mai sumare, vedetei nu-i pasă și trăiește întocmai așa cum îi este pe plac. Tocmai de aceea, iubita lui Răzvan de la Neatza a postat pe contul ei de Instagram cea mai sexy fotografie. Întinsă pe un pat de masaj, în lenjerie intimă, Bublișor s-a pozat de la abdomen în jos, spre deliciul tuturor urmăritorilor ei.

Încă o dată, artista a demonstrat că gura lumii nu trebuie să fie ascultată și cel mai important în viață este să faci lucruri care îți sunt pe plac. Și nu doar cu formele apetisante se poate lăuda Lidia Buble, căci și relația ei cu Răzvan Simion merge cum nu se poate mai bine, în ciuda tuturor speculațiilor recente potrivit cărora nu ar mai forma un cuplu. Cu toate acestea, Răzvan Simion nu i-a cunoscut, însă, pe părinții iubitei sale.

Lidia Buble provine dintr-o familie foarte bună și, din câte știe toată lumea, este vorba și despre o familie numeroasă. Sunt 11 frați la părinți, iar acest lucru a generat anumite neplăceri în relația ei cu Răzvan Simion. Acum ceva timp, cântăreața a mărturisit că nu l-a dus la ea acasă pe Răzvan și acest lucru nu e va întâmpla prea curând. Părinții Lidiei Buble sunt de acord să cunoască iubita sau iubitul fiecăruia dintre copiii lor doar atunci când se decid să facă pasul cel mare: să se căsătorească!

„Până nu are de gând să-mi ceară mâna nu are ce căuta la mine acasă. Nu este că nu vrea să-l cunoască pe tata. Noi avem o regulă în familie: nu avem voie să mergem să ne prezentăm iubitul sau iubita până nu avem de gând să facem pasul cel mare, adică nunta. Cum noi nu avem de gând să facem treaba asta… o să mai dureze puțin. Îți dai seama că la 11 copii, dacă fiecare ne-am fi dus toți iubiții și toate iubitele, părinții mei se lipesc foarte repede de orice persoană. Și ne-au zis să-i scutim de tot stresul acesta și nebunia asta, să-l aducem pe cel cu care aveți de gând să întemeiați o familie”, a declarat Lidia Buble, în urmă cu ceva timp.