Lidia Buble a făcut anunțul, direct din izolare, imediat după ce a spus că e posibil să rămână însărcinată: „Patru băieți”

Publicat: 12/04/2020 | 20:46

La numai câteva zile după ce a mărturisit senin că poate să rămână însărcinată în această perioadă de carantină și autoizolare, Lidia Buble a răspuns la întrebarea de pe buzele tuturor! Vedeta își dorește o familie numeroasă, căci și ea, la rândul ei, are foarte mulți frați și surori. 

Lidia Buble le-a dat astăzi ocazia fanilor de pe Instagram să-i pună întrebări care mai de care mai interesante. Cu siguranță curiozitatea multora se leagă de numărul de copii pe care vrea vedeta să-l aibă, așa că una din întrebări suna cam asa: „Câți copii îți dorești?”

CITEȘTE ȘI – S-A DESPĂRȚIT DE RĂZVAN SIMION?! LIDIA BUBLE A ȚINUT SĂ SE AFLE DE LA EA

Cu zâmbetul pe buze, Lidia Buble a mărturisit că își dorește patru băieți, ținând cont de faptul că și ea provine dintr-o familie numeroasă.

„Am primit de foarte multe ori această întrebare…Pentru că provin dintr-o familie numeroasă și știu cât de fain este, am fost crescută în spiritul ăsta…îmi doresc foarte mult patru băieți” a spus Lidia Buble, pe Instagramul său.

Lidia Buble, planuri pentru a deveni mămică?

După ce oamenii și-au pus numeroase semne de întrebare cu privire la relația ei cu Răzvan Simion, Lidia Buble a dat cărțile pe față. 

În cadrul emisiunii Vorbește lumea de la Pro TV, artista a mărturisit că în relația lor nu există nicio problemă și, mai mult de atât, când se termină perioada de carantină nu ar fi exclus ca cei doi să devină părinți! Lidia Buble a povestit că își dorește să devină mămică și că, dacă acest lucru se întâmplă, ar fi extrem de fericită.

„Oh, Doamne ajută. Eu zic că da. La cum stă treaba acum, numai în casă, numai în casă… Înainte mă plângeam că nu avem timp să ne vedem. Spuneam că ne vedem mai mult seara, că el e matinal și eu pasăre de noapte, călătoream mult prin țară. Acum pentru că toată ziua suntem lipiți, nu ar fi exclus să ieșim și cu bublișorul mic. Nu mă vezi ce zâmbet am pe buze”, a declarat Lidia Buble, extrem de bucuroasă.