Liderul clanului Sportivilor s-a bătut în ring după eliberarea din închisoare! Imagini în exclusivitate

Publicat: 12/03/2020 | 23:52

Radu Cristian Roșca a revenit în vârful piramidei! Eliberat condiționat din închisoare spre finalul anului trecut, interlopul s-a întors la conducerea unuia dintre cele mai cunoscute și mai periculoase clanuri, cel al Sportivilor. Iar intrarea și-a făcut-o spectaculos, în ring, cu o luptă legală, de data aceasta, într-o competiție pe care a câștigat-o. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă imaginile de la disputa în care Roșca și-a spulberat adversarul. (VEZI AICI: TEMUTUL BEBINO, LA UN PAS SĂ DECLANȘEZE RĂZBOIUL ÎN VIAȚA DE NOAPTE A CAPITALEI)

Radu Cristian Roșca a ajuns, încă o dată, după gratii în urmă cu trei ani. A reușit, apoi, să-i înduplece pe magistrați, astfel că eliberarea condiționată s-a produs la finalul anului trecut. Unul dintre cei mai respectați lideri de clanuri din Capitală, Roșca se descurcă în ring la fel de bine ca la răfuielile de pe stradă, deși nu a practicat niciodată sportul de performanță. Încoronat, din nou, lider al Clanului Sportivilor, temutul interlop, care a avut curajul să înfrunte, ani de-a rândul, clanul rival, al Cămătarilor, și-a ”testat” abilitățile și în ring. Concluzia: încă ”le are” cu pumnul. (CITEȘTE ȘI: BOTEZ CU CEI MAI PERICULOŞI MAFIOTI DIN BUCUREŞTI. SALAM ŞI MINUNE, ÎN DUET SUB O PLOAIE DE BANI!)

Astfel, greul din Clanul Sportivilor a încrucișat mănușile, într-un cadru organizat, de data aceasta, cu un luptător pe care l-a „răpus”. De altfel, imaginile sunt grăitoare, cu Radu Roșca purtând la gât, mândru ce ce a reușit, medalia învingătorului. Probabil, Roșca va mai urca în ring pentru a-și face un palmares, cum, de asemenea, nu va renunța la ceea ce l-a făcut celebru, viața de interlop.

Roșca a câștigat lupta în ring și a imortalizat momentul când are medalia de învingător la gât

Mircea Nebunu i-a facilitat revenirea

Revenirea în fruntea clanului care face legea în Berceni a fost facilitată și de o decizie a fostului lider, Mircea Nebunu. Acesta a preferat să își refacă viața în Italia, unde și-ar fi deschis un restaurant, încercând să iasă, astfel, din anturajul în care doar legea pumnului domnește. Odată cu revenirea lui Radu Roșca, s-a reunit o veche formație din conducerea grupării, Alin Albu, zis Pittbull, Nicușor Dumitrescu și Gabriel Coșoianu.

Condamnat la 9 ani de închisoare

Infracțiuni de violență – șantaj, cămătărie, omor, nerespectarea regimului armelor și munițiilor. Așa au sunat acuzațiile care i s-au adus lui Roșca, anchetat în urmă cu trei ani alături de alți interlopi celebri, rivalii lui, Vasile Balint, zis Sile Cămătaru, Ion Balint, zis Nuțu Cămătaru, și Mario Nuțu Balint, fiul lui Sile Cămătaru. Roșca avea să fie condamnat la 9 ani de închisoare! (NU RATA: IMAGINI INTERZISE MINORILOR. TEMUTUL INTERLOP S-A FOTOGRAFIAT GOL PUŞCĂ ÎN BAIE ŞI APOI… )

Grupările cunoscute sub denumirile „Cămătarii” și „Sportivii” au devenit cunoscute pentru că s-ar fi specializat în săvârșirea de infracțiuni de violență – șantaj, cămătărie, tentativă de omor calificat și omor deosebit de grav, ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea ordinii și liniștii publice, nerespectarea regimului armelor și munițiilor, uz de armă letală fără drept.

Potrivit anchetatorilor, activitatea membrilor grupărilor s-a desfășurat pe două paliere infracționale. Astfel, în perioada 2008 — 2012, membrii celor două grupări rivale au provocat în spațiul public conflicte stradale în care s-au folosit inclusiv arme de foc, în scopul asigurării supremației la nivel infracțional în municipiul București, situații ce au avut drept consecință directă punerea în primejdie a vieții și integrității corporale a mai multor persoane. (VEZI ȘI: ”BRAZILIANCA” LUI NUȚU CĂMĂTARU S-A HÂRJONIT LA PLAJĂ CU…)

Mircea Nebunu, în mijloc, s-a retras în Italia, unde vrea să-și schimbe modul de viață

Radu Cristian Roșca, dușmanul de moarte al Cămătarilor

Interlopul ieșit din închisoare la finalul anului trecut este unul dintre cei mai mari dușmani ai Clanului Cămătaru. Asta după ce, în trecut, a fost angajat de Clanul Vancică, alături de alți bătăuși din Sectorul 4, pentru a veni în sprijinul acestora în războiul pe care îi aveau cu frații Nuțu și Sile.

Sportivii au fost subordonați, inițial, Cămătarilor, pentru care făceau recuperări. În 2004, când au fost arestați frații Cămătaru, Roșca și oamenii lui le-au preluat acestora „afacerile”. (VEZI AICI: ÎMPĂCARE-SURPRIZĂ DUPĂ SĂRBĂTORI! CE LIDERI INTERLOPI AU ÎNGROPAT SECUREA RĂZBOIULUI!)

În perioada 2006-2010, Cămătarii au intrat în război cu Clanul Vancică. Potrivit surselor noastre, forțat de situație, Lică Vancică l-a angajat pe Roșca să rezolve problema. Astfel, membrii celor două clanuri s-au încăierat. Ar fi folosit și arme de foc, inclusiv într-un celebru incident care a avut loc pe Strada Eclipsei, când vărul lui Roșca, poreclit Ață, a fost împușcat cu o bilă de rulment, medicii fiind nevoiți să îi îndepărteze un lob pulmonar.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)