„Libelula” lui Speak și-a intrat în rolul de șofer, deși încă mai are “lămâițele” în geam

Publicat: 02/03/2021 | 23:47

„Libelula” lui Speak și-a intrat bine în rol de conducător auto, deși încă mai are de purtat pe mașină însemnele începătorului, celebrele „lămâițe”. Ca o profesionistă, și-a luat la ”rost” SUV-ul și a parcat, după un drum nu prea lung, la salonul de bronzat al Gianinei Ilieș.  CANCAN.RO a întâlnit-o și vă prezintă, în exclusivitate, imaginile.

E purul adevăr, Speak și Ștefania formează un cuplu mult apreciat de lumea mondenă, poate și pentru că extravaganțele nu și-au găsit loc în caracterele lor. Iar iubirea pe care și-o poartă unul altuia i-a cucerit pe fanii lor, și nu sunt deloc puțini. Ca doi îndrăgostiți se poartă mereu, nu ezită să-și arunce bezele pe oriunde, fie că-s pe stradă, fie că sunt la vreo terasă. Dar treburile urgente îi mai despart câteodată.

Cum s-a întâmplat și în a doua zi a acestei săptămâni, când Libelula și-a luat ”zborul” către studioul de bronzat al celebrei Geanina Ilieș. (CITEȘTE ȘI: SPEAK ȘI ȘTEFANIA SE „ANTRENEAZĂ” PENTRU GEMENI)

„Libelula” lui Speak a dat o fugă la solarul Geaninei Ilieș, apoi direct la sala de fitness a ajuns

„Libelula” lui Speak s-a bronzat la solarul Geaninei Ilieș

Tânăra și-a ”încălecat” bolidul și și-a testat, încă o odată, calitățile. A dovedit iscusință, strecurându-se printre mașinile din trafic. A ajuns aproape de locul unde își făcuse programarea, doar că nu a găsit loc de parcare chiar în buza salonului. Așa că s-a mulțumit cu ce i-a ieșit în cale, la vreo 200 de metri distanță. Apoi a luat-o, ușor, la pas.

Mulată toată, cu colanți de sală pe ea, dar acoperită de o ”uriașă” geacă, a întors privirile de pe trotuar. A intrat apoi la bronzat, de unde avea să plece o jumătate de ora mai târziu. Însetată, a desfăcut un pet de apă plată și a revenit la mașină. Timp în care a butonat puțin telefonul, pentru mesajele urgente. (NU RATA: “FAMILIA SMILEY” ȘI “FAMILIA SPEAK”, LA MASĂ ÎN AȘTEPTAREA BEBELUȘEI)

A urcat în mașină și a „călcat-o”. Era departe de a ajunge acasă. La fitness a aterizat apoi, cunoscut fiind faptul că Libelula petrece multe ore acolo. De altfel, mărturie îi stă trupul perfect lucrat, invidiat de multe vedete ale showbiz-ului autohton. A petrecut acolo o oră și ceva și, abia după ce și-a făcut bine temele în care a dovedit exigență maximă, s-a retras spre casă. Lângă Speak.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.